Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız, Gökberk Demirci sayesinde et yemeklerinde uzmanlaştı!

Özge Yağız, Gökberk Demirci sayesinde et yemeklerinde uzmanlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Yemin dizisi ile tanındıktan sonra farklı projelerde de yeteneklerini sergiledi. Sol Yanım ve İçimizden Biri isimli dizilerle 2021 yılında iki farklı karakteri canlandıran oyuncu, şimdi de yeni dizisine hazırlanıyor.

Baba isimli Show TV dizisinin başrolünde yer alan Özge Yağız, büyük merakla beklenen projede Büşra isimli bir karaktere hayat verecek. Eşinden ayrılan ve trajik bir hikayesi bulunan Büşra’nın dram yüklü sahnelerinde oyuncunun performansı merakla bekleniyor.

Özge Özder’in youtube programına konuk olan ve kendisi hakkında açıklamalar yapan oyuncu, geniş aileyi seviyor ve kendisini de çok anaç birisi olarak görüyor.

Dizilere ilk başladığı yıl ailesi ile yaşadığını ve o sürecin kendisi için çok konforlu olduğunu anlatan oyuncu, kendi başına yaşamaya başlayınca ise zorlandığını ifade etti.

Özge Yağız, “Aç geziyorum. Yemek yapacak vaktim yok. İş temposundan dolayı” diyerek set olduğu zaman çok zorlandığını ifade etti. Oyuncu, izin günlerinde çok beğendiği yiyecekleri de zaman zaman yaparak setteki arkadaşlarına götürüyor. Bunun sürekli olmadığını ve vakit sorunu yaşadığını belirten Özge Yağız, yemek seçmediğini de anlattı.

“Koşulsuz her zaman yiyebileceğim yemek mantıdır” diye konuşan oyuncu, en güzel de İzmir köfte yaptığını anlattı. Sevgilisi Gökberk Demirci sayesinde et yemekleri konusunda uzmanlaştığını anlatan oyuncu, şu ifadeyi kullandı:

“Köftede çok iyiyim. Köftenin her türlüsünde iyiyim. Et konusunda Gökberk sayesinde uzmanlaştım. Etten başka hiçbir şey yemediği için.”