Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinin izleyicileri isyan etti! Yeter artık bitirin şu çileyi!

Kaderimin Oyunu dizisinin izleyicileri isyan etti! Yeter artık bitirin şu çileyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu isimli dizinin 13 bölümü geride kaldı. Cuma akşamları yayınlanmakta olan dram hikayesinde sırların bir bir ortaya çıkmaya başladığı önemli bir döneme girildi. NGM Medya ile Star TV’nin gelecek sezon için de devam ettirmek için anlaşma yaptığı dizinin reytingleri ortalama oranlarda gerçekleşiyor. Bu haliyle Star TV’nin elindeki iyi yapımlardan birisi olduğu gözükmekte olan Kaderimin Oyunu, duygu yüklü sahneleriyle de geniş bir hayran kitlesini etkiliyor.

Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla önemli bir izleyici grubunu kendisine bağlamış durumda. 8 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan 14. yeni bölümde neler yaşanacağı da çok merak ediliyor. Dizi hayranları hikayede en çok da Asiye ile Cemal arasındaki geçmişin hala ortaya çıkmamış olmasına kızıyor. Bunun dizinin ilerleyişine de olumsuz etki ettiği, hatta izleyicileri fazlasıyla kızdırdığı sosyal medya yorumlarından anlaşılıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin izleyicileri isyan etti! Yeter artık bitirin şu çileyi! 58

Akın Akınözü’nün Cemal karakteri ile kimi hayranların tepkisini aldığı dizide, Asiye karakteri de kendisini terk ettiği halde Cemal’e yakınlaşması nedeniyle çok tepki çekmişti. Bazı dizi hayranları Helin karakterine seslenerek şöyle yorum yaptı: “Hadi Helin, şu Cemal’i beş parasız sokağa atta görsün evde boş boş yapmayı. Sen daha iyilerine layıksın, kıymetini bilene git.”

Kimi dizi hayranları, Cemal ile Asiye’nin yaptıklarını onaylamazken, sosyal medyada da hikayenin bu kısmına yönelik olarak sert eleştiriler geliyor. Senariste yönelik bu tepkiler hikayede artık gerçeklerin ortaya çıkması gerektiğini gösteriyor.

Bir dizi hayranı şu yorumda bulundu: “Herkesin her şeyi bilip, Asiye’nin Mahir’e Cemal’in kim olduğunu söylememesi artık inandırıcı gelmiyor. Senarist bu gidişle izlemeyeceğiz.”

Kaderimin Oyunu dizisinin izleyicileri isyan etti! Yeter artık bitirin şu çileyi! 59

Dizide artık tüm gerçeğin herkes tarafından öğrenilmesi ve senaristin hikayeyi farklı bir yere doğru sürüklemesi gerektiğini söyleyenler, yine de diziyi izlemekten geri durmuyor. Kaderimin Oyunu’na izleyiciler tepki gösteriyor olsa da, hikayenin onları ne kadar çok etkilediği de bu tepkilerin yüksek dozajından anlaşılıyor.

Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir karakterinin durumuna da isyan eden hayranlar, yine iyi bir karakterin bir hikayede harcanmakta olduğu düşüncesini taşıyor.

Dizinin 8 Nisan’da yayınlanacak olan 16. bölümünden bilgiler de ortaya çıktı. Son olarak diziye Esengül Aypek, Zuhal karakteri ile katılmıştı. Zuhal’in sözleriyle Helin’in aklının fazlasıyla karıştığına şahit olacaksınız. Zuhal’den öğrendikleriyle aklı karışan Helin, şüpheleriyle savaşmaktadır.

Cemal, Asiye’nin her şeye rağmen Mahir’in yanında durmasını hazmedemez. Mahir ve Cemal arasında ipler iyice gerilir. Mahir’den vazgeçmeye niyeti olmayan Zuhal, tehlikeli yüzünü göstermeye başlar. Emine, Uğur’dan duyduklarıyla gerçeklerin peşine düşer ancak bu durum aileyi beklemedikleri bir tehlikeyle burun buruna getirecektir.

İşte Kaderimin Oyunu dizisinin 16. bölümünden 2. fragman: