Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu’nun Cemal’i Akın Akınözü hayatının pişmanlığını mı yaşıyor?

Kaderimin Oyunu’nun Cemal’i Akın Akınözü hayatının pişmanlığını mı yaşıyor?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın yakışıklı oyuncularından Akın Akınözü, kendisini büyük üne kavuşturan Hercai’nin ardından Star TV dizisi Kaderimin Oyunu ile ekrana geliyor. Kaderimin Oyunu başarılı reytingleriyle dikkat çekiyor. Ancak bir iddiaya göre Akın Akınözü büyük bir pişmanlık yaşıyor.

Son dönemin parlayan yıldızlarından Akın Akınözü, ATV’de yayınlanan ve başrolünü Ebru Şahin’le paylaştığı Hercai ile büyük bir çıkış yapmıştı. Dizinin yurt dışında birçok ülkede yayınlanmasıyla yakışıklı oyuncu adını Türkiye sınırlarının dışına çıkarmayı başarmıştı.

Akın Akınözü Hercai bittikten sonra uzun süre bir projede yer almadı. Kendisine gelen teklifleri incelerken çok titiz davranan oyuncu en sonunda Star TV dizisi Kaderimin Oyunu’nda karar kıldı. Yakışıklı oyuncu yaklaşık bir ay önce başlayan Kaderimin Oyunu dizisinde başrolleri Öykü Karayel ve Sarp Apak’la paylaşıyor. Dizi reytinglerden de iyi puan almayı başarıyor.

Kaderimin Oyunu’nun Cemal’i Akın Akınözü hayatının pişmanlığını mı yaşıyor? 7

Ancak ortalıkta dolaşan bir iddia şaşırtıcı. Bu iddiaya göre Fox TV’nin birkaç hafta önce ekrana gelmeye başlayan ve reytinglerde fırtınalar estiren Mahkum dizisinde Onur Tuna’nın canlandırdığı başrol önce Akın Akınözü’ne teklif edildi.

Ancak Akın Akınözü bu teklifi reddetti ve rolü başarılı oyuncu Onur Tuna aldı. Başarılı oyunculukları ve heyecan dolu hikayesiyle dikkat çeken Mahkum dizisi reytinglerde öylesine başarılı oldu ki reyting sıralamasında birinciliğin gediklisi Camdaki Kız’ı bile yerinden ederek zirveye yerleşti.

Yine iddiaya göre Mahkum’un bu kadar başarılı olması üzeri Akın Akınözü kendisine gelen teklifi kabul etmediği için pişman oldu. Yakışıklı oyuncunun halen rol aldığı Kaderimin Oyunu da reytinglerde başarılı ancak gerçeği kabul etmek gerekir ki Mahkum kadar ses getirmedi.