Ana sayfa Dizi Haberleri Aytaç Şaşmaz tanınmayacak hale geldi hayranları şok oldu!..

Aytaç Şaşmaz tanınmayacak hale geldi hayranları şok oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son Baht Oyunu dizisinde canlandırdığı ‘Bora’ karakteriyle izlediğimiz Aytaç Şaşmaz bugünlerde bir sonraki projesi olan film çekimine hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu, yılda sadece dört kez yayınlanan Magnet Quarterly Dergisi için objektif karşısına geçti ve birbirinden özel pozlar verdi. Aytaç Şaşmaz bu pozları instagram hesabından da paylaşınca olanlar oldu.

Dergi çekimi için yapılan makyajla son derece vahşi ve sert bir erkeğe dönüştürülen Aytaç Şaşmaz’ın görüntüsü sosyal medyadaki hayranlarını ikiye böldü.

Aytaç Şaşmaz tanınmayacak hale geldi hayranları şok oldu!.. 5

Oyuncunun instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta yüzünü yara bere içerisinde gören bazı hayranları; ‘Çok yaşlı görünüyorsun, neden öylesin?’, ‘Bu ne Aytaç, bu ne kadar kötü bir resim koyulur mu?’ şeklinde bir takım yorumlarda bulundular.

Aytaç Şaşmaz tanınmayacak hale geldi hayranları şok oldu!.. 6

Oyuncunun her halini beğenen bazı hayranları ise ‘Çok güzel şeklinde yorum yaptılar. Henüz 23 yaşındaki oyuncu dizi dünyasına Söz  dizisi ile adım attı. Ardından rol aldığı Hekimoğlu ile dikkatleri üzerine çekti.

En son baş rolünü Cemre Baysel’le paylaştığı başarılı dizi Baht Oyunu’yla bir yıldız olduğunu kanıtlayan Şaşmaz bir sonraki projesi için dizi yerine film tercih etti.

Yeni projesi için hazırlıklarını sürdüren Şaşmaz dergiye verdiği röportajda, çok yakında yeni sinema filmi projesine başlayacağını söyleyerek, “Şu günlerde bunun için hazırlık sürecindeyim. Karakter hazırlığındayım. Yakında çekimlerine başlayacağız ve bunun için çok heyecanlıyım.” dedi.

Yetenekli oyuncu senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli filmde rol alacak. Film, Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak.

Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde ‘İstemi Yabgu’ karakterini canlandıracak. Filmin başrolünde Alman oyuncu Robert Maaser rol alacak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Serezli ve Tuğba Sunguroğlu da var.