Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Seda Sayan ile karşılaşınca Yasak Elma’daki karakteri Yıldız’a gönderme yapmayı ihmal etmedi!..

Eda Ece, Seda Sayan ile karşılaşınca Yasak Elma’daki karakteri Yıldız’a gönderme yapmayı ihmal etmedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –5 sezondur Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da canlandırdığı  ‘Yıldız’ karakteri ile beğeni toplayan Eda Ece aynı zamanda yine Fox TV’de yeni yayınlanmaya başlayan ‘Maske Kimsin Sen?’ programında da jüri koltuğunda oturuyor.

Eda Ece canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle izleyiciye eğlenceli anlar yaşatıyor. Ünlü oyuncu zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda da karakteri ‘Yıldız’a gönderme yapmadan da edemiyor.

Geçtiğimiz gün, ünlü şarkıcı Seda Sayan ile karşılaşan Eda Ece, şarkıcıyla fotoğraf çektirerek instagram hesabının story bölümünden takipçileriyle paylaştı.

Eda Ece Seda Sayan ile karşılaşınca Yasak Elma'daki karakteri Yıldız'a gönderme yapmayı ihmal etmedi!.. 33

Eda Ece paylaşımına, ‘Şanslı günümdeyim, Seda ablayla karşılaştım! Yıldız olsa çok sevinirdi!’ yazarak yine karakterine gönderme yaptı.

2021-2022 sezonunun ilk yarısını çok iyi tamamlayan Yasak Elma dizisinin dün akşam yayınlanan bölümüne Yıldız ve Doğan’ın evliliği damga vurdu.

Bu evlilikle birlikte dizide Yıldız’ın ağırlığı artarken, Ender’in buna vereceği yanıt da herkesi şaşırtı.  Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender’in güçleri birleştirmek için Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay’a yaptığı teklif izleyiciye, ‘Yasak Elma’da yeni bir dönem başlıyor!’ dedirtti.

Öte yandan Yasak Elma’nın kadrosuna iki yeni karakter daha katıldı. Ece İrtem ile Ceyhun Mengiroğlu ikilisi önümüzdeki bölümlerde yeni karakterler ile dizide kendilerini gösterecekler.