Ana sayfa Dizi İzle Kadın 36. Bölüm Fragmanı İzle

Kadın 36. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kadın dizisi 35. bölümü 16 Ekim Salı günü izleyicilerle buluştu. Fox TV ekranında izleyicilere yine duygu sağanağı yaşatan Kadın dizisinde Bahar’ın hastaneye düşmesi ve ilik vermesi beklenen Şirin’in de ortadan kaybolması ekrana gelmişti. Şirin’in Suat bey ile Bahar’ın ölümü üzerine plan yapması izleyicileri fena halde kızdırdı. Sarp, mezarları açtı. Bahar ile Nisan ve Doruk’un ölmediğini anladı. 35. bölümün hemen ardından 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Arif, Bahar’a evlilik teklifinde bulundu. Sarp, Suat beye Bahar ve çocuklarını sordu. Enver’in evinin kapısını tekmeleyen Sarp, karşısında Arif’i buldu… Arif ve Sarp, Bahar için ilk kez karşı karşıya geldi.

Videodan 36. yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz…

Kadın 35. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar aşağıda:

Enver ile kavgasından sonra evi terk eden Şirin soluğu Suat’ın yanında alır. Ona kalacak yer ayarlamasını isteyen Şirin’in aklında çok farklı planlar vardır. Bir anda Enver’in kapısına giden Sarp ise artık kafasındaki soru işaretlerinin açıklığa kavuşmasını istemektedir.
Hastalığı ilerleyen Bahar, ani bir şekilde hastaneye kaldırılır. Hatice de kızını kaybetme korkusuyla baş başa kalmıştır. Arif’in Bahar’a aşık olduğunu anlayan Hatice, kızının artık mutlu olmasını istemektedir. Hatice’ye olan itirafından sonra Arif de Bahar’a karşı kartlarını daha açık oynamaya karar vermiştir.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” her salı Fox’da!

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil