Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 58. Bölüm 2. fragmanında Sarp ve Arif’in tehlikeli karşılaşması!

Kadın 58. Bölüm 2. fragmanında Sarp ve Arif’in tehlikeli karşılaşması!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin 58. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Seray Kaya’nın başrollerinde yer aldığı Kadın dizisinin yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Televizyon Gazetesi Detay – Şirin, Bahar’dan sonra Sarp’a da sarıyor… Sarp çocuklarını okuldan almaya gidiyor. Arif de çocuklar için okula gdiyor. Sarp ve çocukların birbiri ile kavuşmasını köşeden izleyen Arif, Nisan’a yakalanıyor. Sarp ise bu duruma çok bozuluyor. Sarp ve Arif arasındaki tatsızlık çıkıyor… Sarp, “Şimdi seni burada gebertmeden defol git” diyor. Arif ise kızgın ama sessiz… O anları videodan izleyebilirsiniz.

Peki 58. yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Hapisten kurtulan Arif bir an önce Bahar’ın yanına gitmek ister. Kısmet ise Arif’in bu heyecanını hisseder ve bu konuda abisine yardımcı olur. Yaşadığı zor günlerden sonra Bahar’a kavuşan Arif’e onu görmek çok iyi gelir. Olanlardan habersiz, her şeyin yavaş yavaş düzeldiğini düşünmektedir.

Ceyda’nın Bahar’a olan tavrına anlam veremeyen Hatice ise Ceyda’ya büyük bir rest çeker. Bir anne olarak artık çocuklarının üzülmesini ve birilerinin onları üzmesini istememektedir. Nezir’in onları neden serbest bıraktığına anlam veremeyen Sarp, hayatına artık Sarp Çeşmeli olarak devam edebilecektir.

Hatice, Şirin’in Emre ile birlikte değiştiğini düşünse de Enver buna asla inanmaz. Emre, Şirin’i gerçekten değiştirmiş olabilir mi? Yoksa Şirin, Sarp’ı gördükten sonra eski takıntılı günlere geri dönecek mi?

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil