Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 69. yeni bölümde Bahar ile Şirin’in büyük Arif kapışması!

Kadın 69. yeni bölümde Bahar ile Şirin’in büyük Arif kapışması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde senaryo çok ilginç bir noktaya doğru gidiyor. Hatice ve Sarp karakterleri diziden ayrıldı. Hatice’nin gidişi Enver’i de perişan etti. Artık hayali birisiyle konuşan, ne yaptığının farkında olmayan, yaşama odaklanamayan bir Enver dede var.

Özge Özpirinçci, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Erol ve Feyyaz Duman gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kadın dizisinin 29 Ekim salı akşamı yayınlanacak 69.yeni bölümünde çok ilginç gelişmeler izleyicileri bekliyor.69.bölüm 2. fragmanında büyük dram vardı. Enver artık başka bir dünyada yaşıyor… Hatice ile romantik bir yemek yemek için evde mum yakan Enver, yangın çıkmasına neden oldu. Şirin delirdi, her şeylerini kaybettiler

Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı. Ceyda için babalık testini tekrar yaptırmak için Bahar araya gidiyor ve Emre’den saç telini alıyor. Şirin’in çocukları Arif’e karşı kışkırtmasını istemeyen Bahar, duyduklarıyla şoke oluyor. Şirin’in içindi her gün daha da çok büyüyen bir Arif nefreti var… Bahar ile Şirin yeniden bu sefer de Arif için karşı karşıya geliyor.

İşte Kadın 69. bölüm 3. fragmanı: