Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 74.bölüm 2. fragmanı izle; Şirin’in ipliği pazara çıktı, keyifler yerine geldi!

Kadın 74.bölüm 2. fragmanı izle; Şirin’in ipliği pazara çıktı, keyifler yerine geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin 74. bölümüden 2. fragman yayınlandı. 3 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranında yayınlanacak olan dizide neler olacağı ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Özge Özpirinçci, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Hümeyra, Feyyaz Duman ve Şerif Erol’u başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Şirin’in

Bahar, Şirin’e saldıran çocukların kendisine Şirin’in cüzdanını verdiğini söylüyor. Çok özür diliyorlar, çok pişman olduklarını söylemiş. Bahar, bu konuşmada Şirin’e yalancı ve düzenbaz olduğunu ima ediyor. Hatta çocukların ona saldırması için para verdiğini söylemediğin de açık eden Bahar, herkesi şaşırtıyor. Şirin’in ipliği pazara çıktı.

Videodan Kadın 74. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Konu sıkıntısı çekmeye başladığı görülen Kadın dizisinde birkaç hafta önce Şirin’in iyilik saçtığı günler gitti, şimdi eski fettan, düzenbaz Şirin geri geldi.

Artık dizinin tutunacak en önemli dalı Şirin ve Bahar… İkisinin hayatındaki gelişmeler dışında diğer karakterler ile ilgili konular biraz da sıkıcı olmaya başladı.

İzleyicilerin senaryo konusunda eleştirileri devam ediyor.