Ana sayfa Dizi Fragmanları Ferhat ile Şirin 3. bölüm fragmanı; Ferhat, Banu ile Şirin’in arasına kara kedi gibi girdi!

Ferhat ile Şirin 3. bölüm fragmanı; Ferhat, Banu ile Şirin’in arasına kara kedi gibi girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cuma akşamlarının sevilen yapımları arasına Ferhat ile Şirin dizisi de katıldı. ilk 2 bölümü büyük beğeni toplayan yapım, 3. yeni bölümü ile 6 Aralık akşamı yine izleyicileri ekran başına toplayacak. Ferhat’ın babası Banu’nun babasını, annesini ve bir kardeşini öldürmüş. Sonra da öldürülmüş… Şehnaz yani Ferhat’ın annesi ise Hüsrev tarafından yıllardır alıkonuluyor… 3.bölümde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu.

Ferhat, 2. bölümde Banu ile öpüşerek Karalı ailesinde büyük bir gedik açmıştı. Öpüştüklerini gören Şirin, 3. bölümde gördüklerini ablasına anlatıyor. Banu ve Ferhat’ın aşkı nereye gidecek, Şirin’in kalp kırıklığı ne olacak merak ediliyor. Ferhat ise gözünün içine baka baka yalan söylediğini, Şirin’in kalbini kırdığı için pişman olduğunu belirtiyor.

Şirin 3.bölümde delirecek belki ama Ferhat, Banu’ya iyice yaklaşacak.İkili arasındaki aşk bir hayli çetrefilli olacak. Sadık, Ferhat ile kavga ediyor. Şirin, ablası Banu’ya diş biliyor… Olaylar iyice karışıyor.

İşte Ferhat ile Şirin 3. bölüm fragmanı:

Ferhat, Şirin ve Banu… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir. Onlarınki imkânsız bir aşkın hikayesi.

Ferhat ile Şirin’in büyülü, masalsı aşkının imkansızlığı, Banu’nun tutkulu aşkıyla sağlanacak. Banu, Şirin ve Ferhat arasındaki bağın gücü Ferhat-Şirin aşkının önündeki en büyük engel olacak.

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Ferhat ile Şirin”, FOX‘ta.