Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Bizim Hikaye ve Savaşçı dizilerine ödül yağdı…

Kadın, Bizim Hikaye ve Savaşçı dizilerine ödül yağdı…

tarafından zk zk

Fox TV’de yer alan Bizim Hikaye, Kadın ve Savaşçı dizilerine pek çok dalda ödüller geldi…

Bu yıl 19. kez düzenlenen magazinci.com “İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni”, geçtiğimiz akşam Hilton İstanbul Maslak Otel’de gerçekleştirildi.

Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Soydan tarafından organize edilen magazinci.com ödüllerinde bu yıl da sanat, müzik, sinema, tiyatro, siyaset ve kurumsal ödüller sahiplerini buldu, FOX’un sevilen dizileri ödüle layık görüldü.

BİZİM HİKAYE DİZİSİNE İKİ ÖDÜL BİRDEN GELDİ!

İkinci sezonuyla devam eden FOX’un sevilen dizisi Bizim Hikaye, ödül töreninde “Yılın En İyi Drama Dizisi” seçildi, dizinin sevilen başrolü Hazal Kaya da “Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu” ödülünü almaya hak kazandı.

Dizi çekimlerinden dolayı törene katılım sağlayamayan güzel oyuncu Hazal Kaya, tüm katılımcılar için bir video kaydetti, videoda herkese en içten teşekkürlerini sundu.

KADIN YILIN EN İYİ DİZİSİ SEÇİLDİ!

FOX’un soluk soluğa izlenen dizisi Kadın, magazinci.com ödül töreninde “Yılın En İyi Dizisi” ödülüne layık görüldü. Ödülü, dizi oyuncularından Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu, dizinin yönetmenleri Nadim Güç ve Ece Erdek ile Kadın dizisinin uygulayıcı yapımcısı Suzan Sümeli teslim aldı.

Kadın, Bizim Hikaye ve Savaşçı dizilerine ödül yağdı... 8

SAVAŞÇI DİZİSİNDEN BERK OKTAY DA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ!

Pazar günlerinin en çok izlenen dizilerinden olan Savaşçı’nın başrol oyuncularından Berk Oktay, gecede “Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu” ödülünü aldı.

Yakışıklı oyuncu, ödülü tüm oyuncu ve ekip arkadaşları, dizinin yönetmen ve senaristi adına teslim aldığını belirtti.

Kadın, Bizim Hikaye ve Savaşçı dizilerine ödül yağdı... 9