Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisi 2 Ekim 33. bölüm 1. fragmanında Sarp mezarlıkta, heyecan dorukta!

Kadın dizisi 2 Ekim 33. bölüm 1. fragmanında Sarp mezarlıkta, heyecan dorukta!

tarafından ker_def

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadıkları Fox TV’de Kadın dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusuydu. Bu merak giderildi. Dizi Ekim ayının başında, yani 2 Ekim Salı günü izleyicilerle 33. bölümüyle buluşacak. 33. yeni bölümden 1. fragman da yayınlandı. Sarp elinde kürekle Bahar ve çocuklarının olduğu mezara doğru yürüyor. Sarp mezarların başında duruyor ve kürekle kazmaya başlıyor. Peki Sarp mezarı açıp bakacak mı, yoksa birisi gelip onu durduracak mı? Merakla bekleniyor.

Videodan Kadın dizisi 33. bölüm 1. fragmanını izleyebilirsiniz.

KADIN DİZİSİ DETAYLARI

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın, aslında Japon dizisi Woman’dan uyarlama olarak yapıldı.

Önemli bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi büyük ilgi görmektedir.

Kadın dizisinde kimler oynuyor? Kadın dizisinin oyuncuları ve karakterlerinin detaylı analizi ve konusu…

Çocuklarını yalnız başına büyütmek zorunda kalan genç bir kadının hayat hikayesinin ekrana taşınacağı dizi dram dolu sahneleriyle ilgi çekiyor.

KADIN DİZİSİNİN KONUSU

Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasada iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar’ın hikayesidir.

Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesinide kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp’la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp Bahar’ı derinden etkilemiştir.
Sarp’tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin ve alenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır.
KÜNYE

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ
TÜR: DRAM