Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi açmaz içine girdi, büyük sorun gün yüzüne çıktı!

Kadın dizisi açmaz içine girdi, büyük sorun gün yüzüne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kadın dizisinde Şirin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seray Kaya, başarılı performansı ile göz doldurmaya devam ediyor.

Dizinin 3. sezonunda Şirin karakteri önemi daha da artan bir konumda… Sarp ve Hatice’nin diziden ayrılmasının ardından artık Bahar ve Şirin karakterleri en baskın roller olarak ortaya çıkıyor.

Seray Kaya da aynı Özge Özpirinçci gibi oldukça başarılı bir performansa sahip. Ancak Şirin’in bilindik halleri artık ilgi çekmiyor. Ayrıca, Bahar’ın hikayesinin de artık ilgi çekmekten uzaklaşmaya başlaması ciddi bir sorun. Sarp gittikten sonra dizide büyük bir boşluk oluştu.

Dizinin hikayesine yeni karakterler, yeni olaylar girmez ise Kadın dizisinin bu haliyle sezon sonuna kadar izleyicileri nasıl sürükleyeceği merak konusu.

3.sezona iyi başlayan ve hikayesiyle de şu ana kadar izleyicileri ekranda tutmayı başaran Kadın’da, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın yani iki başrol oyuncusunun ayrılığı sonrasında izleyiciler açısından ‘Şimdi ne izleyeceğiz biz’ durumu yaşanıyor.

Kadın dizisi açmaz içine girdi, büyük sorun gün yüzüne çıktı! 8

Kimin hikayesi için izleyici ekran başına oturacak? Bahar,Arif, Şirin artık izleyici açısından açmaza düşmüş durumda. Bu açmazdan kimin öne çıkıp da hikayesi ile ekran başındaki izleyicileri etkileyeceği merak konusu…

Hümeyra yapıma katıldı ama bu tek başına ekran başında merak unsuru değil. Yani Hümeyra’nın gelişi izleyici açısından o kadar da etkili olmadı.

Dizide Arif karakterinin önemi de bu kazadan sonra daha da azaldı.Artık Arif’e hikayelerde yer vermek de zorlaşabilir, zira hem Şirin’in hem de çocukların katil olarak görmeye başladıkları bir tablo içinde Arif’e nasıl güçlü sahneler yazacaklar? İzleyici artık Arif’i nasıl kabullenecek?

Kadın dizisi açmaz içine girdi, büyük sorun gün yüzüne çıktı! 9

Bahar ile Arif aşkından uzaklaşan bir senaryo durumu var. Bu biraz da mecburiyetten. Yeniden Arif ile Bahar bir araya gelse eskisi kadar etkili olmayacaktır.

Enver deseniz artık delirmeye başladı.

Ceyda deseniz hep aynı tas aynı hamam durumunda.

Peki Kadın dizisi izleyicileri neyi izlemek için ekran başında oturacak?

İşte bu sorunun yanıtının çok hızlı şekilde verilmesi lazım. İzleyici şu anda tam da bu soruyu soruyor…