Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi, geçerli bir sebep bulunamazsa fena çuvallayacak!

Kadın dizisi, geçerli bir sebep bulunamazsa fena çuvallayacak!

tarafından zk zk

Dizinin müdavimlerinin en büyük isteği, Sarp’ın ve yeni ailesinin bu kadar korktuğu olayın açıklanması. Ancak tabii bu konuda gelen yorumlara bakılırsa, Kadın dizisinin haftalardır büyüdükçe büyüyen bu meseleyle ilgili çok geçerli bir yanıtı olmak zorunda.

Yoksa ekran başında bu sorunun yanıtı tatmin edici olmazsa, büyük bir hayal kırıklığı yaşanacak. Pek çok dizide uzayan bu tür konular, geçerli sebepler olmadığında dizilerin reytinglerine de etki yapıyor. İzleyici artık o kadar dikkatli ki bu konuda, Kadın dizisinin iyi bir sebep üzerine bu konuyu uzatmış olması gerekli.

blank

Bugüne kadar ekran başındakilere hep iyi bir hikaye, diyaloglar ve oyunculuklarla güçlenen sürpriz sahneler sunan Kadın dizisinden beklenti fazlasıyla büyük. Sarp’ın o çok geçerli sebebini hep birlikte merakla bekliyoruz. İzleyenler artık Pırıl’ın ve Sarp’ın sürekli endişeli hallerinden çok sıkıldı ve Sarp neden ve nasıl Alp oldu merak ediliyor.

Belki bu konu dizi için kritik bir dönemeç olacak ama en azından izleyenler Sarp’ın Pırıl’la nasıl tanıştığı, Amerika’da ne yaptığı, nasıl zengin olduğu ile ilgili olarak hikayede Sarp açısından başka açılımlar bekliyor.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

“Dizi harika ama siz daha iyi bilirsiniz ki uzadıkça tadı kaçıyor. Lütfen fazla uzatmayın, tadında olsun. En fazla bir iki bölüm sonra Sarp’la ilgili bilinmeyenler açıklığa kavuşsun” diyen bir yoruma bakılırsa, sabırlar taşmaya başlamadan Kadın dizisinin hikayedeki bazı eksik yanları bir an önce toparlaması gerekiyor.

“Final yapsın istemiyoruz ama gerçekleri ve detayları öğrenmek istiyoruz” yorumları sosyal medyada sıkça tekrarlanıyor.

Bizden söylemesi ;)