Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi izleyicilerinin Caner Cindoruk isyanı!

Kadın dizisi izleyicilerinin Caner Cindoruk isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kadın dizisinde 2.sezon finalinde Bahar, Sarp, Hatice ve Arif’in içinde bulunduğu araç kaza yapmıştı.Bir kişinin öldüğü ifade edilmişti.

O kişinin kim olduğu bir süredir merakla beklenmekteydi. Sosyal medyada yankılanan iddialara göre ayrılacak olan isim Caner Cindoruk…

İki sezon boyunca Sarp karakterine hayat veren ünlü oyuncunun yeni sezonda dizide olmayacağı ve yeni bir dizi için görüşmelere başladığı bile konuşuluyor.

Sosyal medyada bir hayli yayılmış olan bu söylenti ile ilgili resmi bir açıklama yok. Ancak dizinin izleyicileri ciddi bir tepki dalgası oluşturmuş durumda.

Kadın dizisinin 3. sezonuna Hümeyra’nın katıldığı duyuruldu.Ancak bu duyuruya yapılan yorumlar diziye yönelik Caner Cindoruk isyanı içeriyordu.

Birçok dizi hayranı “Caner Cindoruk’u çıkartmak gibi bir hata yaparsanız reytinglerinizi yerden toplarsınız” gibi ifadelerle eleştirilerde bulunmakta.

Sarp’ın hikayesinin iyi bir şekilde işlenmediğini, bazı kişilerin katlanamayacağı bir karakterin ortaya konduğunu belirten Kadın dizisi hayranları duruma bir hayli tepkili.

“Siz bu adamın hikayesini adam gibi işlemediniz bile. Adam aklanmadı, çocuklarına, Bahar’ına doyamadı” diyerek dizinin senaryosuna yönelik eleştiriler yapan bazı izleyiciler de, ünlü oyuncu olmazsa diziyi izlemeyeceklerini belirtiyorlar.

Bir başka dizi izleyicisi ise “Caner yoksa Hümeyra falan kimse kurtaramaz pek sevgili dizinizi” diyerek sert bir göndermede bulundu.

Hümeyra’nın nasıl bir karakterde rol alacağı da merak ediliyor.

Ayrıca başka transferler de yaşanabilir.

Ancak izleyicilerin Caner Cindoruk öfkesinin kolay kolay dinmeyeceği de sert yorumlardan anlaşılmakta.