Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi sezon finali yaptı ama izleyiciler bir konuda çok tepkili!

Kadın dizisi sezon finali yaptı ama izleyiciler bir konuda çok tepkili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kadın dizisinin youtube kanalında geçtiğimiz gün SARBAH kısaltmasıyla Sarp ve Bahar’ın sahnelerinden derlenen bir video yayınlanmıştı. Bu videodaki yorumlarda izleyiciler Sarp ve Bahar’ın yeniden bir araya gelmelerini ve aşklarının mutlu sonla bitmesini arzu ettiklerini belirtmişlerdi.

Kadın dizisi izleyicilerinin önemli bir bölümü Sarp ve Bahar karakterlerinin birlikte olması gerektiği fikrinde Tabii ki Arif ve Bahar karakterlerinin birbirlerine yakıştığını düşünenler de var. Ancak büyük bir grup Sarp ve Bahar karakterlerinin aşk yaşamasının doğru olduğu fikrini beyan ediyor.

Gelelim diziye yönelik tepkiye… Dizinin youtube kanalında ARBAH kısaltmalarıyla bir video yayınlandı. Arif ve Bahar’ın sahnelerinin yer aldığı bu video izleyicilerin tepkisini çekti.

Bir gün önce Sarp ile bir gün sonra Arif ile… Sanki Bahar iki erkeğe de kuyruk sallıyormuş gibi bir imajın ortaya çıktığını düşünen izleyiciler bu duruma tepki gösterdi.

Bir izleyici, “İki kuyruk sallamak ne demek ya iğrenç” diye yazdı.

Bu durumu dengesizlik ve saçmalık olarak nitelendiren bir başka izleyici ise “Bu yaptığınız hem başrollere hem de yan rollere saygısızlık. Seyirciye yaptığınız ayrı bir saygısızlık” diyerek tepkisini dile getirdi.

Tabii ki Arif ve Bahar’ın aşk yaşamasını isteyenler de vardı ve “Arif – Bahar evlensin çok yakışıyorlar” şeklinde yorumlar da bulunmakta.