Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi, sezon finaliyle büyük hüsrana uğrattı! Ekran başındakileri isyan ettirdiler!

Kadın dizisi, sezon finaliyle büyük hüsrana uğrattı! Ekran başındakileri isyan ettirdiler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Haftalardır beklenen Bahar ve Sarp karşılaşması, yine geçiştirildi ve Kadın dizisinin sezon finali, izleyenlerde büyük hüsran yarattı.

Artık diziyi izleye izleye fragmandan bile yaptıkları tahminlerle şaşırtan izleyiciler, ne yazık ki final sahnesini de tahmin etmişlerdi ve doğru çıktı!

Doruk ve Sarp’ın karşılaştıkları o anda sezon finali yapıldı. Tabii sonraki sahne için de tahminler hazır! Bir türlü arabadan eşyaları çıkaramayan Arif, en sonunda Doruk’a dönüp, “Hadi oğlum” diyecek ve Sarp da öylece bir an bakıp gitmiş olacak.

Doruk’un babasını gördüğü ile ilgili söylemine de kimse inanmayacak. Yine yeni sezonda aylarca süren bir karşılaşmama durumu yaratılacak!

Tahminler bu yönde! İzleyici Kadın dizisinin dün akşam yayınlanan 32. bölümüyle büyük hüsrana uğradı. Bir süredir türlü oyunlarla bir araya getirilmeyen Sarp ve Bahar meselesine üstelik iki kurban daha verildi!

Jülide ve Enver dede, sırf Bahar ve Sarp birbirine görmesin, bilmesin istendiği için bir şekilde öldürüldü!

Dizinin takipçileri, Enver Dede’nin harcanmasına çok kızarken, habire trafikte, hastane önünde yanyana gelen ama bir türlü birbirlerine bakmayan Bahar ve Sarp’ın olduğu sahnelere de tepki gösterdiler.

Heyecan yaratmak adına yapılan bu tesadüfi karşılaşmalardan bir sonuç bekleyen izleyicinin hevesi kursağında bırakılırken, sezon finalinden yayınlanan tanıtımda zaten Doruk ve Sarp’ın karşılaşmasını gören izleyici, aynı sahneyi final sahnesi olarak gördü ve ipler iyice koptu!

Sezon başından beri büyük ilgiyle izlenen dizide konular artık o kadar uzatıldı ki sezon finali beklentiyi karşılayamadı ve izleyici de bu duruma pek çok eleştiri yapmaya başladı.

“Keşke Ufak Tefek Cinayetler’i izleseydik!”

Aynı saatte Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi ise, heyecanlı bir sezon finaliyle ekrana geldi ve Kadın dizisini tercih edip izleyenlerden bir kısmı, Star’ı izlememiş olmaktan dolayı pişman olduklarını bile söylemeye başladılar.

Yeni sezonda bu Bahar ve Sarp buluşmasının bir şekilde öne çekilmesi gerektiği tüm bu tartışmalardan da anlaşılıyor! Daha önce izleyicinin tepkilerini, eleştirilerini dikkate almayan ve konuları sakız gibi uzatan dizilere bakınca, izleyenlerin beklentilerini karşılayamaması halinde Kadın dizisinin de işi zora girecek gibi duruyor!

Kadın dizisi, sezon finaliyle büyük hüsrana uğrattı! Ekran başındakileri isyan ettirdiler! 7

KADIN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

İşte bakın izleyenlerden sezon finali için gelen bazı yorumları sizler için derledik. Bakın neler neler söylüyorlar:

-Ben hayatımda bu kadar sıkıcı ve monoton bir sezon finali izlemedim sezon finalinin bölümlerden hiç bir farkı olmadığı gibi yine her şeyi son 5 dk ya sığdırmışsınız fragmanı izlesek yeterliymiş zaten bu gidişle sarp bahar ölünce yaşadığını öğrenir.

-Bence sıkıcı bir finaldi ve seyirci beklediği heyecanın karşılığını alamadı katılanlar var mı??

-Sezon finaline gerek yokmuş, fragmanı izlesek yetermiş zaten!

-Bu kadar saçma,gereksiz,monoton,sıkıcı senaryoyla bu kaliteli, güzelim oyuncular heba oluyor resmen. Sezonun en kaliteli bölümü olması gereken sezon finali,en berbat bölümüydü. 2.sezonda böyle devam edin de görün,reytingler ne oluyor. Artık oturur kendiniz seyredersiniz saçmalıklarınızı…

-Ama artık o kadar bekledik iyimser olmaya calıstık da bu nedir arkadaş sezon finalinde de mi karşılasamadılar . E tabi dorukcuma dogru dürüst kimse inanmıycak ya birazda böyle uzatrızın peşine düşmüşsünuz ne diyelim ki artık biz pes doğrusu..

-Doruk baba dediğinde arif dönüp efendim oğlum diyecek ki arabadan inerkende hadi oğlum diye indi arif sarp’ta doruğun arife seslendiğini düşünerek arkasına bakmadan gidecek dorukcumda arif’e bir yandan yutkunarak bir yandan kekeleyerek iki lafı biraraya getiremeden babamı gördüm diyecek arif çocuktur diye inanmayacak veeeee bir sezon daha millete sarp bahar kovalamacası izletecekler….

-senarist nasilda dalga gecti bizimle helallllll

-Çok mu çok saçmaladılar diziyi yavaş ilerlettiniz boş konularla seyirciyi oyaladınız. Sonuna doruk un baba demesini yapıştırmış bitene kadar bakışmalar… Yazıklar olsun

-Senaristin ve yönetmenin verdiği mesaj; bakın biz tutturduk bi senaryo baktık iyi reyting yaptı, yanyana yüzlerce kez geldiği halde birbirini göremeyen iki kõr sevgili, çok önemli bir gerçeği kanser hastası bi kizcagizdan saklayan eşi görülmemiş zalim aile ve bi sezon bu ahmaklığı izleyen milyonlarcası, eee biz de bundan heyecanlı sahne yapmaktan aciziz, şayet kanser olmadan dayanabilirseniz bi sezon daha size bu saçmalığı izlettirmek istiyoruz, iyi uykular Tükiyem

-Çok merak ediyorum,böyle yaparak ne demek istiyorlar acaba,daha ne kadar uzatacaklar.İyice anlamsız oldu her şey.Yani hayal gücleri bu kadarmı zayıf?Bi senaryo yazamadılar

-Sacma sezon finali oldu bence bahara karsilasicakti dorukla degil
Baslarda dizi ne kadar guzeldi kesitler verince farkettim simdi iyice mala bagladiniz yok yanyanalar birbilerini gormuyolar yok omzuna kadar bakiyor suratina bakacakken doruk sesleniyor falan icim sisti yeminle

-Arif döner bakar ve arıfın oğlu oldugunu sanır.sarp.
Gecıp gider.

-Beklentimizi karşılamayan bölümdü, heyecan yapmıştık kandırıldık bence.

-Ne uzattiniz mubarek bune allah askina 3 sene sonra falan mi karsilascak bunlar

işte çok tartışılan Kadın dizisinin final sahnesi: