Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar’dan şaşırtan sözler! Arif’in şok olduğu an!

Kadın dizisinde Bahar’dan şaşırtan sözler! Arif’in şok olduğu an!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisi, 33. bölümüyle yeni sezona başladı.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Arif’in uzun zamandır beklediği yanıt sonunda geldi!

Hastanenin bahçesinde Sarp’ı görünce şoka uğrayan Arif, Bahar’a gerçeği söyleyemedi.

Enver ile konuşmasında bir an ne yapacağını şaşırdığını anlatan Arif’in aslında en büyük korkusu, için için yandığı Bahar’ın Sarp’ın yaşadığını öğrenince geri dönmesiydi.

Arif, Bahar’ı eve götürürken arabada ona, bir soru sordu.

Kadın dizisinde Bahar'dan şaşırtan sözler! Arif'in şok olduğu an! 7

Ama öncesinde Bahar, Doruk’un gördüğü kişinin Sarp’a benzeyip benzemediğini sordu. Ne diyeceğini bilemeyen Arif, sözlerini zor toparlayarak ‘Bence hiç benzemiyordu’ yanıtını verdi.

İçindeki en büyük korkuyu ise Bahar’a söylediği sözlerde gizlemişti.

Arif, Bahar’a, bir gün Sarp çıkıp gelse, o kazadan bir şekilde kurtulmuş, başına değişik işler gelmiş ve o yüzden ortadan kaybolmuş olsa, onu yeniden alıp almayacağını sordu.

Bahar, bu soruya yanıt veremedi ve cevapsız bıraktı. Arif de alamadığı yanıt nedeniyle boşlukta kaldı adeta.

Akşam çay ocağına aniden gelen Bahar, “Almazdım” dedi. Arif, anlamaz gözlerle bakınca Bahar, “Sarp’ı geri alır mısın diye sormuştun ya, almam” yanıtını verince Arif’in yüzünde güller açtı.

Aslında sosyal medyada uzun süredir devam eden bir tartışmaya da şimdilik bir nokta koymuş oldu bu durum. Arif ve Bahar’ın birlikte olmasını isteyenler, onun verdiği emeklere, sevgisine, sahiplenmesine, fedakarlıklarına bakarak, Bahar’ın Sarp’ın ortaya çıkmasıyla düşüncesinin değişmesinden korkuyordu. Bahar bu konudaki yanıtını verdi ama Sarp’ın yaşadığını henüz bilmiyor!

Dolayısıyla düşüncesi sonradan değişir mi bilinmez ama bu yanıtı hem Arbah’çıların hem de Arif’in yüzünü epey güldürdü!

İşte o anlar: