Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar’ı hiç böyle görmediniz! Şaşırmaya hazır olun!

Kadın dizisinde Bahar’ı hiç böyle görmediniz! Şaşırmaya hazır olun!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kadın dizisinin yeni bölümü 1 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın rol aldıkları dizinin 27. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Dizinin başından beri Sarp’la olan sahneler dışında Bahar, yaşadığı zor hayat nedeniyle üstüne başına özen göstermez bir hale dönüşmüştü.

blank

Ceyda’nın düğününe giden Bahar’a, Enver yeni bir elbise dikiyor. Bahar’ı ilk kez uzun zamandır böyle bakımlı, güzel ve neşeli görmek, ekran başındaki izleyenlerin de hoşuna gitti. Sosyal medyadan Bahar’a övgüler yağdırdılar. Arif’in koluna girip düğünü giden Bahar için dizinin müdavimleri ArBah sözleriyle bu aşkı desteklemeye devam ettiler.

Bahar’ın elbiseyi ilk giydiğinde evde morluklarını gören Ceyda, Yeliz ve Enver gözyaşlarının tutamayacak ama düğüne giderken onun da bir çaresini bulacaklar.

Arif ve Bahar’ı düğünde dans ederken izleyeceğiz yeni bölümde.

İşte herkesi heyecanlandıran o tanıtım:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hatice ve Enver’den uygun iliğin bulunduğunu öğrenen Bahar hayatının en mutlu günlerinden birini yaşar. Uygun iliğin Şirin’in iliği olduğundan habersiz bu güzel haberi herkesle paylaşır. Sarp’ın Şirin’e olan nefretinin en büyük sebebinin Bahar, Nisan ve Doruk’un ölümü olduğunu düşünen Şirin, Sarp’ı bulmak ve ona gerçekleri söylemek için elinden geleni yapar. Levent’in zaafından yararlanan Şirin, Levent’i kullanarak Sarp’ın yeni kimliğine ulaşır. Tüm olanların Suat’ın kulağına gitmesi üzerine ise Suat’ın yeni bir hamlesi olacaktır…

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN