Ana sayfa Dizi Fragmanları Ufak Tefek Cinayetler dizisinde izleyici çıldırmak üzere, peki çıldırtan detaylar neler?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde izleyici çıldırmak üzere, peki çıldırtan detaylar neler?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in yer aldığı Star TV dizisinde 27. yeni bölüm 1 Mayıs Salı günü izleyicilerle buluşacak.

27. bölüm 2. fragmanı Youtube’da yayınlandı ve izleyiciler ilginç mesajlarıyla dizinin yeni bölümü hakkında yorumlarda bulundular.

Bir izleyici Merve ve Elif’e hiç güvenmediği notunu paylaşmış. Merve ve Elif’in yaptıklarının bedelini çok kötü ödeyeceği düşüncesinde…

İzleyiciler yeni bölümün çok güzel olacağının fragmandan anlaşıldığını belirtiyorlar. Bir süredir diziye yönelik yapılan olumsuz eleştirilerin son bölümlerle birlikte olumluya doğru yöneldiğini gözlemliyoruz.

Merve’nin neler yaptığını artık diğerlerinin anlaması gerektiğini belirten izleyici notlarının fazlalığı dikkat çekiyor.

Oya’nın Merve’den şüphelenmesinden memnun olan izleyiciler, senaristlere tepkili. “Sevgili senaristler yeter şu Oya’yı ezik ve aptal gösterdiğiniz… Dizi Merve üzerinden gidiyor ve sıktınız artık” yorumu dikkat çekiyor.

Burcu’nun geçen bölüm olmamasından memnun kalan izleyiciler, yeni bölümde onu görünce rahatsızlıklarını belirtmekteler.

“Merve umarım hak ettiğini yaşasın. Merve kazandıkça bu dizi iyice iğrençleşiyor. Yeter artık, Oya şaha kalksın. Sabırsızlıkla bunu bekliyoruz” yorumu ise birçok izleyicinin ortak görüşünü yansıtıyor.

İşte 27. bölüm 2. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Düğümler çözülüyor!

Merve saldırısına devam ediyor. Oya ise dişli, o kadar kolay yıkılacak gibi değil; Serhan’la ilişkileri sandığından da güçlü. Pek çok savaştan yine birbirlerini seçerek çıkıyorlar.

Oya, olup bitenin Merve’nin oyunu olduğunu anlayacak mı? Elif, Oya’dan istediğini alabilecek mi?

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kemal başkomiser adım adım sona yaklaşıyor artık; şüphelilerle görüşmek için izin çıkarttırıyor!

Derya bile onlarla nihayet karşılaşacağı için heyecanlı!