Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde gerim gerim gerilmeye hazır olun! 35. bölümde neler olacak?

Kadın dizisinde gerim gerim gerilmeye hazır olun! 35. bölümde neler olacak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de bu akşam, 35. bölümü yayınlanacak olan Kadın dizisinin tanıtımlarından anlaşıldığı üzere, Sarp ve Şirin yine deli edecek!

Bahar çok zor saatler geçirirken, Şirin yeni planların peşinden koşacak.

Ortadan kaybolan Şirin, Suat’la işbirliği yaparken, 34. bölümün finalinde Enver’in evine gelen Sarp da gerçekleri öğrenecek mi diye soluğumuzu tutup bekleyeceğiz.

Tanıtımda ‘Bahar mı dediniz?’ sözlerinin ardından Enver’in bir anlık boş bulunup söylediği sözleri nasıl kıvırdığını izleyeceğiz muhtemelen.

Dizinin 35. bölüm 2. tanıtımında, Bahar’ın annesinin evine giden Sarp, Enver’in ters tepkisiyle karşılaşıyor.

Bu sırada hastaneye kaldırılan Bahar’ın yanında olan Hatice arıyor ve Bahar’ın ölmek üzere olduğunu söylüyor.

Enver’in konuşmasını duyan Sarp, Bahar ismini duyunca kalakalıyor.

“Neden Bahar dediniz?” diye soran Sarp’a Enver, “Sen gider misin artık, çık git hayatımızdan, çocukları rahat bırak, Bahar’ı rahat bırak” diye bağırmaya başladı. Sarp, duydukları karşısında şaşırıp kaldı.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizideki bu gelişme büyük heyecan yarattı.

Kadın dizisinde gerim gerim gerilmeye hazır olun! 35. bölümde neler olacak? 7

Tanıtımda yer alan bu sahne, izleyicinin Bahar’ın ve çocukların yaşadığını artık Sarp’ın öğreneceğini düşündürdü ancak benzer ters köşeler çok fazla yaşandığı için izleyicinin pek inanası yok!

Muhtemelen Enver yine bir şekilde lafı çevirecek ama Sarp’ın da içine bir şüphe düşmesine engel olamayacak.

Yeni sezon tanıtımında elinde kürekle mezarlığa gidip Bahar’ın boş olan mezarını kazdığı görülen Sarp, belki de bu endişe üzerine o mezarı kazacak ve Suat’ın hazırladığı sürprizle karşılaşarak annesinin cesedini görüp Bahar sanacak.

Şimdilik tahminler bu yönde ama tanıtımın izleyicileri heyecanlandırdığı da kesin…

Bu arada dizinin instagram sayfasından Şirin fotoğrafıyla paylaşılan bir notla da Şirin’in yeni planları yüzünden herkesin zor duruma düşeceği anlaşılıyor.

“Şirin’in planları herkesin canını yakacak gibi duruyor! “

Evden ayrılıp Suat’ın  yanına giden Şirin, kendisine kalacak bir yer buldu ve işbirliği yapmaya da devam edecek. Üstelik ortadan kaybolmasıyla Bahar’ın gittikçe kötüleşen durumu büyük endişe veriyor. Şirin, iliği vermezse Bahar ölecek ve onun da vermeye hiç niyeti yok!

Şirin ne planlar yapıyor, yeni bölümde hep birlikte göreceğiz…

İşte 35. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Jale’nin Sarp’ı gördüğünü Bahar’a söylemesi üzerine Bahar, büyük bir paniğe kapılır. Bahar’a aşık olduğunu artık kimseden saklamayan Arif de babasına bunu açıkça söyler. Başka uygun ilik bulunamaması üzerine iliği Şirin’den almak zorunda kalan Jale, Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Ama Bahar’ı Şirin’e muhtaç olma düşüncesi bile korkutmaktadır. Şirin’in bir yalanını daha yakalayan Enver, onu bir daha evde görmek istememektedir. Bunun üzerine evi terk eden Şirin’in ise bir sonraki hamlesi ne olacaktır?