Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde hayatın olağan akışına uygun olmayan durum!

Kadın dizisinde hayatın olağan akışına uygun olmayan durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisi, 3. sezonunda 75. bölümü geride bıraktı.Özge Özpirinçci, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Hümeyra, Feyyaz Duman ve Şerif Erol gibi ünlü isimleri kadrosunda buluşturan dizide, izleyicilerin Şirin isyanı sosyal medyada kendini gösteriyor.

Seray Kaya’nın başarıyla canlandırdığı Şirin’in yaptıklarının hep yanına kar kalması durumu artık izleyiciler açısında sinir bozucu bir mesele oldu. Her türlü cinliği, hinliği ve hainli yapan Şirin hiçbir bedel ödemiyor.

Ama birçok sıkıntı yaşayan, en ufak yanlışlarında bile büyük bedeller ödeyen Bahar ve Ceyda’nın yanında Şirin’in durumu hayatın genel akışına uygun değil… İzleyiciler de bu duruma isyan etmekte.

“Ceyda ve Bahar, en ufak şeyin bile cezasını çekerken Şirin’in onca şey yapmasına rağmen gram bedel ödememiş olması sinirlerimi bozuyor” diyen bir izleyiciye, Kadın takipçilerinden çok sayıda destek geldi.

Senariste yüklenen izleyiciler, “Şirin’e yaptırdığı pisliklerle izleyicilere eziyet etmekten zevk alıyor” diyerek sert bir eleştiride bulunmakta.

Şirin’e kimsenin bir şey söylememesine uyuz olan izleyiciler, “Bu kızın saçını başını yolmak istiyorum” diyerek de kızgınlıklarını ifade etmekte.