Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar’ın değil, Ceyda’nın hikayesi daha ilgi çekici!

Kadın dizisinde Bahar’ın değil, Ceyda’nın hikayesi daha ilgi çekici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kadın dizisinde Gökçe Eyüboğlu sergilediği performans ile büyük dikkat çekmeye devam ediyor. 3.sezonda öne çıkan Ceyda karakterine başarıyla hayat veren Eyüboğlu’nun rolünün içine girmesi, sanki gerçekten o anı yaşıyormuş gibi izleyiciye hissettirmesi önemli bir detay.

Gökçe Eyüboğlu’nun sergilediği bu performans dizinin hayranlarının da dikkatinden kaçmıyor. Eyüboğlu’na övgü dolu sözlerle destekleyen Kadın dizisi hayranları, Emre’nin doğumda karışan çocukların hayatına etki eden hamlesinden sonra Ceyda’nın düştüğü durum izleyicileri daha da derinden etkiledi. “Ceyda çok kötü olacak, dayanamam izlemeye, kadına bir mutluluğu çok gördünüz” diyen hayranlar, Raif ile Ceyda ilişkisinin de nereye gideceğini merak ediyor.

Kadın dizisinde Bahar'ın değil, Ceyda'nın hikayesi daha ilgi çekici! 7

“Raif ile Ceyda’ya ne olacak?” diye soran izleyiciler artık Bahar-Arif ikilisini değil, Ceyda-Raif ikilisinin sahnelerini daha çok merak ettiklerini dile getiriyor.

Bir izleyici, “Ceyda ve Raif için diziyi izliyorum. Umarım gelecek bölüm kavuşurlar, aşırı tatlı çift oldular. Bayılıyorum ikisine” diye yazdı.

Bahar’ın durumunu da eleştiren izleyiciler, sürekli ezik pozisyonda olmasından çok rahatsız.

Bir Kadın dizisi hayranı,”Bahar hangi bölümde yürüyen cesetlikten terfi eder acaba” diye sormakta.

İşte Kadın dizisinin 17 Aralık Salı günü yayınlanacak 76.bölüm fragmanı: