Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde her şey Şirin’in ne yapacağına kaldı! Kötü mü, iyi mi olacak?

Kadın dizisinde her şey Şirin’in ne yapacağına kaldı! Kötü mü, iyi mi olacak?

tarafından ker_def

Kadın dizisi 66. yeni bölümüyle 8 Ekim Salı günü izleyicilerle saat 20.00’de buluşacak. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Erol gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 6.yeni bölümünde neler olacağı merak konusu.

3. sezonuna geçtiğimiz hafta 65.bölümüyle başlayan dizide Hatice karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar’ın ayrılığı herkesi üzmüştü. Kazadan sağ çıkamayan Hatice’nin ölümünden sonra dizide neler olacak? Özellikle de Seray Kaya’nın canlandırdığı Şirin karakterinin ne yapacağı merak ediliyor.

Bu acı olay sonrası Şirin daha da agresifleşir ve daha da kötü şeylere yönelir ise bu reytinglerin yukarı yönlü olmasını sağlayabilir.

Şayet Şirin karakteri içine kapanır ve daha iyi bir insan olmaya doğru giderse, dizide heyecan ve gerilim ortadan kalkacağı için ilgi azalacaktır.

İşte 66.bölümde yaşanacakların detayı:

Hatice’nin ölüm haberini alan herkes darmadağın olur. Tepkisini en çok belli eden kişi ise hayattaki en sevdiği insana veda etmek zorunda kalan Şirin’dir.

Hiçbir zaman olmadığı kadar kendini çaresiz hisseden Şirin, annesine bugüne kadar yaptıkları için büyük bir pişmanlık içindedir.

Kadın dizisinde her şey Şirin'in ne yapacağına kaldı! Kötü mü, iyi mi olacak? 8

Kırmızı ışıkta geçtiği için tüm hatanın kendisinde olduğunu düşünen Arif, büyük bir vicdan azabı yaşamaktadır.

Bahar ise bunun bir kaza olduğunun bilincindedir ve Arif’in kendisini daha fazla üzmesini istemez.

Tüm olaylardan sonra aldığı bir karar ise herkeste şok etkisi yaratacaktır.

Annesinin ölümünden sonra adeta küçük bir kız çocuğuna dönüşen Şirin’i bu acı iyi bir insan mı, yoksa daha kötü bir insan mı yapacak?

Kadın dizisinde her şey Şirin'in ne yapacağına kaldı! Kötü mü, iyi mi olacak? 9

Enver, Hatice’yi bu kadar çok severken, onun yokluğuna alışabilecek mi? Arif yaşadığı vicdan azabından kurtulabilecek mi?