Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı!

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kadın dizisi 1 Ekim Salı akşamı izleyicilerle 3. sezon ilk bölümüyle başladı.Dizide kimlerin öldüğü de tek tek ortaya çıktı.2.sezon finalinde Azmi önce Suat, ardından patronu Nezir ve sonra da başına sıkarak kendisinin yaşamına son vermişti.

Aynı zamanda Arif’in kullandığı araç ile bir tır çarpışmıştı. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Gökçe Eyüboğlu, Seray Kaya, Feyyaz Duman ve Şerif Erol’un rol aldığı dizi 3. sezonuna 65. bölümle birlikte başladı.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 22

Kazada Caner Cindoruk’un canlandırdığı Sarp karakterinin öldüğü Bahar’ın ağzından verildi.

Kazada aracın airbaglerinin hiç açılmamış olması sosyal medyada eleştirildi.

Bir izleyici, “Araba hurdaya çıktı ama hava yastığı açılmadı bile. Yönetmenler ah yönetmenler” diye yazdı.

Bahar’ın kalbi durdu ve ambulans ile hastaneye kaldırıldığı sırada emniyet şeridinin acil durumlarda ne kadar önemli olduğunu belirten bir alt yazı ile kamu spotu da paylaşıldı.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 23

Pırıl babasının öldürüldüğünü öğrendi ve feryat figan etti. O anlarda Şirin de kapının önünden o bağırışlarını duydu.

Enver kazayı telefonla haber aldı ama evde bayıldı. Sonra kendine geldi ve zar zor taksiye yetişip, hastaneye gitti. Hastanede yeğeni Jale’yi gördü.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 24

Bu arada Jale’ye hayat veren oyuncunun değiştiği de bu sahne ile anlaşıldı.

Ece Özdikici artık Kadın dizisinde yok.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 25

Jale, Arif ile konuştuğunda hem Hatice hem Bahar hem de Sarp’ın durumlarının ağır olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunduğunu söyledi.

Şirin kazayı Jale’den öğrendi ve büyük bir panik ile hastaneye gitti.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 26

Şirin’in “Banane Bahar’dan gebersin” diyerek sadece annesi Hatice’yi önemsemesi sosyal medyada yine Şirin’e tepki dalgası olarak yansıdı.

Kazadan bir tek Arif sağlam ayrıldı ve hayati tehlikesi olmadan atlattı. Şirin ise hastanede Arif’e saldırdı ve “Bilerek yaptın,senin niye bir şeyin yok. Sarp ve Bahar’ı ayırmak için bilerek yaptın” diye ortalığı yıktı.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 27

Ceyda ise oğlu Arda’nın kaybolduğu haberini aldıktan sonra taksiyle olay yerine gitti ve sağa sola savrularak, çocuğunu kaybetmiş bir anne gibi feryat figan etti.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 28

Arda ise bir kamyonun kasasına binmiş ve nereye gittiğini bilmiyor.

Şerif Erol’un canlandırdığı Enver’in kalbi ise sorunlu ve kalp krizi riski yüksek. Jale, Şirin’i bu konuda uyarıyor ve babasını sinirlendirecek bir şey yapmaması gerektiğini söyledi. Jale daha sonra Enver’e Şirin’e kalbi konusunda yalan söylediğini itiraf etti.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 29

Şirin, babasının gerçek durumunu öğrenince bir kez daha yıkıldı. Enver ile Arif aynı odaya alındı. Şirin, babasını mutlu etmek için Arif’ten de özür diledi.

Nisan ve Doruk kazayı tesadüfen Arif’in babasının boş boğazlığından öğrendi ve durumlarının ağır olduğunu söyleyince Nisan bir hayli telaşlandı. Talat ise çocukları teskin etmeye çalışırken Şirin onlara bakmak için yetişti.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 30

Sarp, ameliyata girdi. O sırada gördüğü rüyada düğünleri için Bahar ile hazırlanmışlardı. Ancak Arif geldi ve Bahar’ı Nisan’ı ve Doruk’u alarak hep birlikte yürüdüler.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 31

O anlarda “Bahar”diye bağıran Sarp, Enver ve Hatice’nin kendisini tutmasıyla üçünün de başka bir dünyada olduğu mesajı verildi.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 32

Bahar ameliyattan çıktı ve yoğun bakıma alındı; ameliyatı iyi geçti.

Hümeyra’nın canlandırdığı Fazilet Aşçıoğlu karakteri de ilk kez dizide görüntülendi. Tekerlekli sandalyede bir oğlu olduğu da ortaya çıktı. Aşçıoğlu, ünlü bir yazar. Ayrıca da aksi bir isim. Enver, geçmiş olsun ziyaretine gitti ve pek de hoş karşılanmadı.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 33

Ameliyat masasındaki Hatice’nin kalbi durdu. Ekipler geri döndürmek için kalp masajı yaptı. Enver o sıralarda içinin sıkıldığını söyleyip “Hatice iyi değil” diye konuştu.

Bölüm sonlarına doğru Hatice’nin ameliyattan çıktığı ve durumunun iyi olduğunu Jale haber verdi.Hem Enver hem de Şirin mutluluk sarhoşu oldu.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 34

Arda ise kamyoncu tarafından bir tarlaya bırakıldı.Elinde su şişesi ile tarlanın ortasında oturan Arda’nın bu halleri izleyicilerin içini burktu. Oracıkta uyuya kalan Arda,sabah daha ne olduğunu bile anlamadığı sırada tarlayı sürmeye gelen çiftçiler minik Arda’yı tesadüf eseri buldu ve Jandarma’ya haber verdi. Ceyda’nın Arda’ya kavuşma anları izleyicilerin göz yaşını döktürdü.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 35

Bahar, hastanede gözlerini açtı. Nisan ve Doruk haberi alınca çok mutlu oldu. Şirin, çocukları okula götürdü. Çocukların hem sokak kedisine merhametleri hem de minibüste telefonunu düşüren bir kişiye yardım etmeleri güzel mesajlar olarak verildi.

Kendine gelen Bahar, Enver’e diğerlerini sordu. Annesinin niye gelmediğini sordu.

Enver de ona yalan söylemek durumunda kaldı. Bahar’ın “Lütfen ölmeyeyim, lütfen hastalık geri gelmesin. Ben Nisan ve Doruk’u bırakmak istemiyorum” diye konuştu ve ekran başındaki izleyicilerin de yüreklerini yaktı.

“Seni çok seviyorum Emver abi” diye içini döken Bahar’a Enver’in “Sen benim canım kızımsın” sözleri duygulandırdı.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 36

HATİCE ÖLDÜ, BENNU YILDIRIMLAR AYRILDI

Hatice, yoğun bakımda Enver ile görüştü. Sonrasında Şirin ile görüşmeyi beklediği sırada kalbi durdu. Doktorlar geri döndürmek için uğraştı. Yan yatağında Sarp’ın acılı bakışları arasında Hatice’nin kalbi durdu ve ölümü gerçekleşti. Ölüm saati 12.37

Kadın dizisinin 3. sezonunda kimin ayrılacağı merakı da böylece son buldu. Başrol oyuncusu Bennu Yıldırımlar diziye veda etti.

Kadın dizisinde 3. sezon başlangıcı felaket tellallarını bile arattı! 37