Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde oyuncuların gözleri şiş şiş! İşte Gökçe Eyüboğlu gerçeği!

Kadın dizisinde oyuncuların gözleri şiş şiş! İşte Gökçe Eyüboğlu gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi ilk iki sezonuyla Salı akşamlarının sevilen yapımlarından oldu. Fox TV ekranında büyük beğeni toplayan dizide Ceyda karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu, Fox TV’nin yeni sezon gecesine katılanlar arasındaydı.

Ünlü oyuncu, Eylül başından bu yana çekimlerin devam ettiğini ve yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini anlattı.

3. sezonun da çok iyi geçeceğini düşündüğünü belirten Eyüboğlu, “3. sezonumuza başladık. Eylül başından beri çok yoğun çalışıyoruz.Oldukça yoğun, gözler yine şiş şiş tabii ki…” diyerek setten geldiğini ve çok yorulmakta olduklarını ifade etti.

Ünlü oyuncu dizinin yeni sezonda da hikayesinin güçlü bir şekilde devam edeceğine vurguda bulundu.

Eyüboğlu, “Bu sezon da Kadın’ın hikayesinin çok daha güzel bir yere gideceğine inanıyorum ben. Kadının derdini, kadının gücünü anlatan bir işin içinde yer aldığım için de kendimi çok şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Teklif kendisine geldiği zaman hikayeyi çok sevdiğine değinen oyuncu, Ceyda karakterinin nereye gideceğini önemsemeden projede yer almayı istediğini ve kendisini de çok şanslı hissettiğini anlattı.

Kadın dizisinin yanı sıra tiyatro oyununda da rol alan Gökçe Eyüboğlu, Ekim ayında hem dizi seti hem de tiyatro sahnesi arasında yoğun bir çalışma dönemine başlayacağını ifade etti.

“Hayalim oyunculuk, neden şikayet edeyim, keşke daha çok çalışsam” diye konuşan ünlü oyuncu, yoğun temponun kendisini rahatsız etmediğini sözlerine ekledi.

Uçankuş Tv’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: