Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Sarp ve Bahar’dan daha çok dikkat çekecek yeni hikaye var artık!

Kadın dizisinde Sarp ve Bahar’dan daha çok dikkat çekecek yeni hikaye var artık!

tarafından ker_def

Kadın dizisi Fox TV ekranının en beğenilen yapımlarından… Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kadın dizisinde Sarp ve Bahar’ın hikayesi iyice dallanıp budaklandı. Merak unsurları bir bir ortadan kalkınca dizide yeni bir aşka dair hikayeye ihtiyaç duyuldu. Bu hikayenin kimden geleceği merak konusuydu. Bu noktada bir ipucu ortaya çıkmış durumda… Ceyda karakterinin bilinmeyen geçmişi Kadın dizisinin yeni sürükleyici hikayesi olabilir.

Televizyon Gazetesi Analiz – Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Özge Özpirinçi, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin yer aldığı ‘Kadın’ dizisi geçen sezondan bu yana en çok dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor.

Geçen hafta yayınlanan bölümde arkadaşı Yeliz’in öldüğünü öğrenen Bahar bu durumdan Sarp’ı sorumlu tutmuş ve hatta onu polise şikayet etmeyi bile düşünmüştü. Bahar’ın Sarp’a karşı bu öfkesi onun Sarp ile birlikte olmasını isteyen izleyicileri üzerken Arif ile beraber olmasını isteyen izleyiciler ise halinden gayet memnun görünüyor.

Bahar’ın yarın akşam yayınlanacak olan bölümün fragmanında yer alan ve Arif için söylediği “Sevgilim değil dedim. Onu sevmiyorum demedim” repliğini ise sadece Sarp’ı kızdırmak için mi söylediği yoksa samimi mi olduğu izleyenler arasında tartışma konusu oldu.

Bahar-Arif- Sarp üçgeni bu şekilde devam ederken son haftalarda dizide başka bir çift ön plana çıkmaya başladı. Bahar’ın yakın arkadaşı olan Ceyda yıllar sonra oğlunun babası Emre ile karşılaştı.

Kadın dizisinde Sarp ve Bahar'dan daha çok dikkat çekecek yeni hikaye var artık! 7

Emre’nin sahibi olduğu kafede işe başlayan Bahar, Sarp’ın peşinde olan adamlardan saklanmak zorunda oldukları için işe gidemedi. Ceyda da, Bahar’ın yokluğunda Emre’nin yanında çalışmaya başladı. Geçen hafta yayınlanan bölümde ikilinin arasında duygusal bir konuşma geçti. Emre, Ceyda’ya eşinin Bahar’ın da geçirdiği hastalık yüzünden öldüğünü söyledi.

Görünen o ki, bu yıllar sonra gelen karşılaşma ve aynı ortamda çalışma olayı Ceyda’nın eski hikayesini yeniden gündeme getirecek.

Özellikle; Emre’nin Ceyda’dan bir çocuk sahibi olduğunu ve Ceyda’nın kendisini bu gerçeği söylemek için ararken pavyonlara düştüğünü öğrendikten sonra bu iki karakter arasındaki hikaye hızlanacak gibi duruyor.

İzleyicilerin sevdiği bir karakter olan Ceyda’nın Emre ile yaşayacakları da en az Bahar-Sarp-Arif üçgeni kadar merak ediliyor.