Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadın dizisinde Şirin’i, barbie bebek hali bile kurtaramaz! Yine de korkunçsun!

Kadın dizisinde Şirin’i, barbie bebek hali bile kurtaramaz! Yine de korkunçsun!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kadın dizisi yeni bölümde Şirin’in yaptıkları, izleyiciyi daha da delirtiyor.

Babasına çantasındaki paranın hesabını veremeyen Şirin, çareyi kavga çıkarıp kaçmakta buldu.

Yaptığı iş de Bahar’ı ölüme sürükleyecek kadar korkunç bir plana neden olmak üzere!

Evden gider gitmez soluğu Suat’ın yanında aldı ve kendisine kalacak bir yer bulması karşılığında Bahar ve Sarp’la ilgili bilgi getirmeyi kabul etti.

Bahar’ın ölüm kalım arasında olması bile yüreğini soğutmuyor Şirin’in! Hala öfke içinde Bahar ve Sarp’la uğraşmaya devam ediyor.

Suat’ın evinde kalmaya başlayan Şirin, Doruk’un Sarp’ı gördüğü ve annesine söylediğini anlattıktan sonra, Bahar’ın hastalığını ve ilik nakli gerektiği bilgisini de verdi.

Kendisi dışında bir donerin daha olduğunu da anlatan Şirin, Suat’ın da Bahar’ın ölmesini istediğini keşfetti.

Şimdi, iki kötü kalpli insan, Bahar’ın önünü kesmek için güç birliği yapıyor ve Bahar ise hastanede yaşam savaşı veriyor.

Şirin’in Suat’tan ilk isteği ise ‘güçlü olmak’ oldu. Gücün parayla geldiğinin farkında olan Şirin’e Suat, bir kredi kartı verdi ve istediği her şeyi alabileceğini, önce kendi üstü başına çeki düzen vermesi gerektiğini söyledi.

Şirin, ilk iş yeni kıyafetler, yeni bir saç modeli ile işe başladı.

Suat, Şirin’i bambaşka bir yerde görünce çok şaşırdı ve ‘genç olsam aşık olurdum’ karşılığını verdi.

Seray Kaya, kötü bir kadını oynamasa, muhtemelen pek çok kişinin hayranlığını bu yeni görüntüsüyle kazanacaktı ama o Şirin’di ve ne şekle bürünürse bürünsün, kötü olmasını hiç bir şey değiştirmedi!

Kadın dizisinde Şirin'i, barbie bebek hali bile kurtaramaz! Yine de korkunçsun! 7

Gücün ve paranın kokusunu alan Şirin’in içindeki kötülük, para için babası yaşında bir adamla bile olabileceğini ortaya koydu. Şirin, Suat’ın sözüne, “Yaşlı değilsiniz ki” yanıtını vererek imalı bir bakış atıp gitti!

Şirin zenginliğe ve paraya alışa dursun, evde yaşanan bir konuşmaya şahit oldu ve muhtemelen Suat’ın yanından kaçmanın yolunu arayacak!

Her yerde Sarp’ı arayan Nezir’in aslında bitkisel hayatta olmadığına inandığını söyleyen Nezir’in eski karısı Yeşim ve Suat’ın konuşmaları, gizlice dinleyen Şirin’i şoke etti. Yeşim Nezir’in, Sarp ve ona yardım eden herkesi tek tek öldüreceğini söyleyince Şirin’in ödü koptu.

Şirin hala Suat’ın yanında kalabilecek mi bu konuşmadan sonra göreceğiz ama onun kıvırcık saçlı, salaş halinden, şuh bir kadına dönüştüğü yeni hali, sosyal medyada da yankı buldu.

İşte Şirin’le ilgili bazı yorumlar: