Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki bu ani değişimin bir nedeni var!

Kadın dizisindeki bu ani değişimin bir nedeni var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin son bölümündeki hızlı gelişme, aslında yeni gelişmelerin de habercisi oldu adeta!

Peki neydi bu gelişme? Diziyi yakından takip edenler bilir, Arif, uzun zamandır Bahar’a yanıktı.

Ancak ağzından adeta kerpetenle laf alınan Arif, yayınlanan son bölümde bülbül gibi konuşmaya başladı.

Enver’in Arif’in Bahar’a karşı duygularını anlamasından sonra iki taraflı olarak yaptığı komplimanlar ve Ceyda’nın açık açık Arif’le Bahar’ın arasını bulmaya çalışması bir süredir devam ediyordu.

Ancak Bahar’la ilgili duygularını açmak konusunda pek de cesur olamayan Arif’e 31. bölümde bir şeyler oldu.

Bahar’ı gezmeye götüren Arif, artık açılmaya karar vermişti.

Yine de diziyi izleyenler bu kadar cesurca konuşmalar beklemiyordu Arif’ten.

Bahar’a onu sevdiğini itiraf etmesi, ekran başında diziyi izleyenleri çok şaşırttı.

Bahar’ın “Ben hastayım, iki de çocuğum var” sözüne karşılık “İyi, ben de zaten bütün bunlarla birlikte seviyorum seni. İki çocuğunla, hasta halinle. Dur bakalım ilerde iyileşirse severim demiyorum ki. Bugün de seviyorum. Her koşulda seviyorum” demesi, Arif gibi bir karakter için hayli cesurca oldu.

Evet belki herkes bu anı zaten bekliyordu ama Arif’i bilenler, onun bu kadar hızlı davranmasını ve böyle açık konuşmasını beklemiyordu. Çünkü Arif, öyle duygularını kolay kolay ifade eden biri değil. Üstelik utangaç.

Peki nasıl oldu da Arif böyle bülbül gibi konuşmaya başladı? Arif’teki bu ani değişimin nedeni ne?

Aslında değişim Arif’le ilgili değil, konu tamamen Sarp ve Bahar’ın karşılaşmasının çok yakın olması!

Senarist Hande Altaylı’nın Arif’i son yayınlanan bölümde bu noktaya getirmesinin tek bir izahı var! O da Arif ve Bahar’ın ilişkisinin artık adının konulması ve Bahar’ın Sarp’la karşılaştıktan sonra ciddi bir ikilemde kalmasını sağlamak.

Yani Bahar ve Arif yakınlaşmalı ki Bahar, Sarp’ı gördüğünde iki aşık arasında kalmalı! Dizinin heyecanı da burada başlayacak. Tam bir ‘Selvi Boylum, Al Yazmalım’ durumu yani.

Arif duygularını itiraf etmese, havada kalacak bir durum oluşacaktı Bahar’la. Onların ilişkisini bir çizgiye oturtunca, Sarp geldiğinde Bahar için durum bambaşka bir hal alacak.

Görünen o ki bu hızlı gelişme, aslında Sarp’ın da kısa sürede ortaya çıkacak olmasının ayak sesleri!

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bahar, her ne kadar içinde bulunduğu durum nedeniyle Arif’le bir aşk yaşamayı düşünemese de her koşulda, her haliyle sevildiğini bilmesiyle başka bir duygunun içine sürüklenecek ve Sarp’la karşılaşmasında başka bir ikilem yaşayacak.

Kadın dizisindeki bu ani değişimin bir nedeni var! 7

Büyük ihtimalle bu yüzden, haftalardır beklenen Arif ve Bahar ilişkisinin adı konulmaya başlandı.

Tabii ikilinin birlikte çay bahçesinde konuştukları kısımda eksik bir taraf var. Bahar, Arif’in bu sözleri karşısında ona ne dedi? Bahar, Yeliz ve Ceyda’ya Arif’in söylediklerini anlattı ama kendi cevabını söylemek üzereyken çocukların eve gelmesiyle anlatamadı ve hikayenin o kısmı eksik kaldı.

Ancak Enver’in hastalandığı gece, Nisan’ın olayı duyar duymaz Arif’e koşması, kucağında Doruk’la gelen Bahar’ı da kucaklayıp bir aile pozunun verilmesi, manidar bir andı.

Arif, Bahar ve çocukları öylesine kucakladı ki Bahar’ın bu anları unutması mümkün değil. Binadan çıktıklarında Arif ile el ele tutuşmaları da o telaşlı anlarında Ceyda’nın gözünden kaçmamıştı.

Görünen o ki Bahar, Arif’e yeşil ışık yaktı. Tam da Sarp ile hastane önünde birbirleriyle karşılaştıkları o gece. Belki henüz birbirlerini görmediler ama gelecek hafta yayınlanacak 32. bölümde Doruk’un Sarp’ı gördüğü sahne, artık bu beklenen anın yaklaştığının bir işareti.

Dolayısıyla hızlandırılmış bir Bahar ve Arif ilişkisi yaşadık ki Bahar, ‘aşk mı, emek mi’ sorusuyla baş başa kalsın ve hikaye yeni bir konuya evrilsin diye.

Sosyal medyada da çok konuşulan bu aile tablosu, anlaşılan Bahar’ı önümüzdeki sezon çok zorlayacak! Babalarını hiç görmemiş olan Nisan ve Doruk için Arif’in yeri bambaşka olacak gibi duruyor!

Zaten Bahar da rüyasındaki ipuçlarıyla bunu vermişti.

İşte sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen o aile tablosunun oluştuğu o anlar: