Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki rolü biter bitmez Bennu Yıldırımlar’ın yaptığı ilk değişiklik!

Kadın dizisindeki rolü biter bitmez Bennu Yıldırımlar’ın yaptığı ilk değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bennu Yıldırımlar, Kadın dizisindeki Hatice rolü için yaptığı değişikliği hiç sevmedi! Ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar, tiyatroda uzun yıllar birlikte oyunlarda yer aldığı Özge Özder ile youtube programında buluştu.

İki sahne arkadaşı koronavirüs salgını öncesinde 12. Gece isimli tiyatro oyununda birlikte rol alıyordu. Daha önce de Üç Kızkardeş isimli oyunda uzun yıllar birlikte sahneye çıktılar.

Bennu Yıldırımlar, son rol aldığı Kadın dizisindeki Hatice karakterinden bahsetti. Saçlarının kızıl rengi ile bilinen Yıldırımlar, Kadın dizisindeki rolü nedeniyle değişiklik yapmıştı. Dizideki saçlarının halinden hiç memnun olmadığı anlaşılan Bennu Yıldırımlar, “Yeniden buna döndüm. Çünkü Kadın’daki anne rolü için biraz daha mat bir şeyler seçildi. O da bana iyi gelmedi. Bu renk bana geliyor. Bittikten sonra hemen rengini değiştirdim” diye konuştu.

Kadın dizisindeki rolü biter bitmez Bennu Yıldırımlar'ın yaptığı ilk değişiklik! 7

Saçının parlak Kızıl olmasını çok sevdiğini ve bunun kendisine iyi geldiğini anlatan Bennu Yıldırımlar, ayrıca tenine de en iyi uyan rengin bu olduğunu söyledi.

2019-2020 sezonunun başlarında Kadın dizisinden ayrılan Bennu Yıldırımlar, ilk olarak hemen saçlarını eski haline getirdiğini ve bundan da çok mutlu olduğunu belirtiyor.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: