Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya o kadar abarttı ki, ‘Delirdim biraz’ itirafı yaptı!

Hazal Kaya o kadar abarttı ki, ‘Delirdim biraz’ itirafı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya, modacı Tuvana Büyükçınar ile instargam sohbetinde dikkat çeken sözler söyledi.Oyuncu, koronavirüs salgını ile birlikte ortaya çıkan güzel şeyler de olduğuna değindi. Hazal Kaya, insanların yardımlaşmanın farklı yollarını bulmasından duyduğu mutluluğu anlattı.

Hazal Kaya, “Herkes evden çıkmıyor, evinde yaşlısı, hastası olan var. Bu durumda bile o kadar güzel yöntemler buluyor ki insanlar birbirlerine yardım etmek için. Göz yaşartıcı” diye konuştu.

Oyuncu, birkaç gün içinin kararmış olduğunu ama 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukların videolarını izleyince motive olduğunu anlattı. Anne olmanın nasıl bir duygu olduğunu soran Tuvana Büyükçınar’a Hazal Kaya, bazı klişelere eleştirerek yanıt verdi.

“Annelik ve annelikle ilgili her şey kadınların baskı altında kaldığı ve çok dayak yediği konular” diye konuşan Hazal Kaya, hamileliği döneminden örnekler verdi.

Hamileliği öncesinde çevredeki insanların anneliğe yönelik sözlerini baskı olarak hissettiğini belirten Hazal Kaya, “Emzireceksin değil mi? Normal doğum mu olacak?” gibi sorularla karşılaştığını ve bunun da kendisinde baskı oluşturduğunu ifade etti.

Hazal Kaya, şöyle konuştu: “Kadınların çok dayak yediği bir alan olduğu için, anne olmak da öyle. Herkes anne olmak zorunda değil. Herkes anne olmayı istemek zorunda değil. Anne olmayanlar daha az kadın değil.Bu benim tercihim. Ben anne olmayı çok istedim. Çok da severim çocukları. Ama Fikret Ali doğduktan sonra enteresan bir şey oldu. Daha çok ağladım, çok duygusallaştım. Çok daha hassasım, çocukların duygularına karşı. Hamileyken çok şey okudum. Duygusal gelişimi çok önemli Fiko’nun. Biliyorum ki, bir an bir travma yaratır onda diye perişan oluyorum.”

Ebeveynler için yazılan kitapları okuduğunu ve fazla da abarttığını ifade eden Hazal Kaya, “Fiko’nun duygularını ifade etmesi benim için çok önemli. Kendimle ilgili ‘kusursuz ebeveyn yoktur’ diyen kitapları okuyorum. Delirdim biraz, hiç gerek yok bu kadarına aslında. Biraz doğalında gelişsin ama yapamadım öyle” diye konuştu.