Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisindeki Şirin karakteriyle patlama yapan Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı ile ustalık sergiliyor!

Kadın dizisindeki Şirin karakteriyle patlama yapan Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı ile ustalık sergiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Seray Kaya, bir kez daha milyonlarca izleyiciyi derinden etkilemeyi başardı. Dizinin henüz ilk bölümü yayınlandı ama bu bile Seray Kaya’nın dizi boyunca ne kadar etkili bir performans ortaya koyacağının ilk işaretlerini verdi.

Özellikle duygusal sahnelerde gözyaşlarıyla ve mimikleriyle karakterin yaşadığı büyük dramı ekran başındaki izleyicilere de hissettiren Seray Kaya, duyguyu geçirme noktasında oyunculuğunda ne kadar ileriye gittiğini gösteriyor.

Birçok izleyicinin Kadın dizisinde canlandırdığı ve acımasızlığı ile de akıllardan çıkmayan Şirin karakteri, Seray Kaya’nın popülerliğine büyük katkı yapmıştı. Kadın dizisinden sonra hem Kuruluş Osman hem de Mahkum dizilerinde kendisini geliştiren oyuncu, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ise ustalık döneminin başladığını gösteren işaretler veriyor.

Kadın dizisindeki Şirin karakteriyle patlama yapan Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı ile ustalık sergiliyor! 7

Dizin hayranları sosyal medya paylaşımları ile oyuncuya övgülerde bulunurken, Seray Kaya ismi de hızla en çok konuşulan kadın oyuncular arasında yükselmeye başlıyor.

Senaryonun kaliteli olması, oyunculuk performanslarının etkisi ve müziklerin de izleyicileri etkilemesi ile birlikte atv dizisinin sezonun ilgi çeken yapımlarından birisi olacağını söylemek gerekiyor.

Tabii ki bu dizinin başarılı olması reytinglere bağlı. İlk bölüm reytingleri tüm kategorilerde ortalamanın altında gerçekleşti ama önümüzdeki haftalarda yükseliş göstermesi bekleniyor.

Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisinin de başarılı partnerliğinin öne çıkması ile Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kış sezonu içinde yoluna devam edebilmek için şansının olduğunu söylemek lazım.