Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki Şirin’i, Seray Kaya ile karıştıran takipçiden iğrenç sözler! Seray Kaya’ya büyük ayıp!

Kadın dizisindeki Şirin’i, Seray Kaya ile karıştıran takipçiden iğrenç sözler! Seray Kaya’ya büyük ayıp!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisindeki başarılı performansıyla övgü toplayan Seray Kaya, Şirin karakteri ile kendisini fena halde karıştıran bir takipçisine sert yanıt verdi.

Şirin’in sevilmeyen bir karakter olması, diziyi izleyenleri sinir eden tarafı, ekran başındaki izleyiciyi çoğu zaman zorluyor. Ancak bu durumun Seray Kaya ile bir ilgisinin olmadığını hala kavrayamayan izleyiciler de yok değil!

Rol ile gerçeği ayıramayan bir izleyici, Seray Kaya’ya öylesine hadsiz laflar etmiş ki oyuncu da daha fazla dayanamayıp yanıtı yapıştırmış!

Üstelik kısa bir süre önce babasını kalp krizinden kaybeden ve hayata tutunmaya çalışan genç oyuncuyu en çok üzen de babası ile ilgili sözler olmuş.

Kadın dizisindeki Şirin'i, Seray Kaya ile karıştıran takipçiden iğrenç sözler! Seray Kaya'ya büyük ayıp! 8

Seray Kaya, ekranda izlediği Şirin’i gerçek sanıp, kendisiyle özdeşleştiren takipçisini affetmedi!

Instagram sayfasından takipçisinin sözlerini paylaşan ve yanıt veren Seray Kay, takipçisinin sözlerini sert sözlerle eleştirdi.

Kaya’ya yazan kişi, “İnşallah geberirsin mal özürlü, sen ne kadar haysiyetsiz bir kızsın, inşallah anan ve baban ölür, eğer kız kardeşin varsa da geberir, soysuz köpek, sarpla bir daha öyle şeyler yapma sakın, yemin ederim seni öldürürüm, yiyosan yazarsın pislik” şeklindeki çok çirkin sözleriyle şoke etti.

Seray Kaya, bu sözlere “Bu zamana kadar ‘Şirin’ adı altında yazdığınız argo ötesi mesajlarınıza dahi sesimi çıkarmadım. Böyle bir karakteri oynamayı seçtiğim kadar nefret edilmeye de hazırdım. Ama bu tür gelen mesajları hak etmiyorum. Bence kimse hak etmiyor. Üstelik çok yakın zamanda babamı kaybetmişken… Siz sadece hayali bir ürünün yansımasına karşı böyleyseniz, gerçekte nasılsınız? Bence kendinize bir bakmalısınız” şeklinde bir yanıt verdi.

İşte Seray Kaya’nın paylaşımı:

Kadın dizisindeki Şirin'i, Seray Kaya ile karıştıran takipçiden iğrenç sözler! Seray Kaya'ya büyük ayıp! 9