Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin başrol oyuncusu, başka diziler için görüşüyor!

Kadın dizisinin başrol oyuncusu, başka diziler için görüşüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kadın dizisi 3.sezonuna hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda neler olacağı merakla beklenmekte. Yayınlanan fragmandan Bahar Çeşmeli’nin hikayesini kitap yaptığı ve gündem olduğu ortaya çıkmıştı. Sarp, Hatice ve Arif’in olmadığı bir tanıtım izlemiştik… Peki bu 3 karaktere ne olacak? Kadın dizisi izleyicileri bu sorunun yanıtını merak ederken, Sarp karakterine hayat veren Caner Cindoruk’un başka dizilerle görüşüyor olması da dikkat çekiyor.

Caner Cindoruk’un ayrılacağı resmen ilan edilmedi ama bir süredir sosyal medyada bu yönde iddialar dillendirilmekte. 2. sezon finalinde kaza yapan araçtan Sarp’ın öleceğine yönelik beklentiler iyice arttı.

Bir de bu ortamda Güvercin dizisi için Caner Cindoruk ile görüşülmekte olduğu kulis bilgisi, Kadın dizisi izleyicilerini pek de memnun etmedi.

Kadın dizisinin başrol oyuncusu, başka diziler için görüşüyor! 7

Bu durumu protesto eden bazı izleyiciler “Sarp yoksa biz de yokuz” gibi, diziyi izlemeyeceklerine yönelik sosyal medya platformlarında yorumlar yapmaktalar.

Sarp – Bahar aşkını isteyen büyük bir kitle var. Sarp’ın gidişinin ardından Arif ve Hatice’ye ne olacağı da merak konusu…

Güvercin dizisi için Caner Cindoruk’un yanı sıra İbrahim Çelikkol ve Gökhan Alkan isimlerinin de konuşulmakta olduğu yine iddialar arasında yer alıyor.