Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin bu kadar çok ağlatmasının, kamera arkasında bir nedeni var!

Kadın dizisinin bu kadar çok ağlatmasının, kamera arkasında bir nedeni var!

tarafından zk zk
Bu hafta 37. bölümü yayınlanan Fox TV’nin Kadın dizisi, uzun süredir beklenen kavuşmayla birlikte ekran başındaki izleyiciyi çok ağlattı.

Pek çok izleyicinin Kadın dizisinin ilk bölümlerindeki duygu yüksekliğini yaşadığını söylediği bir bölüm oldu. Bir süredir Sarp, Bahar ve çocukların kavuşamaması, izleyicinin büyük tepkisini çekmişti.

Şirin’in oyunları, araya giren başka sebepler yüzünden uzadıkça uzayan kavuşma, izleyiciyi de yormuştu. Ancak yeni sezonun en büyük çıkışını 37. bölümle yaptı Kadın dizisi.

Bu haftaki bölümü izleyenler, gözlerini bir an olsun diziden alamadılar ve sosyal medyada da söyledikleri gibi çok ağladılar.

Herkesi gözyaşlarına boğan bir bölüm izledik. Bunun arkasında aslında çok büyük bir emek var. Bizim kamera önünde gördüğümüz oyunculuklardaki şahane performansların dışında, bir de kamera arkasında yaşananlar çok önemli.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın Kadın dizisinin yönetmeni ve teknik ekibi için neler söylüyor:

Kadın dizisinin bu kadar çok ağlatmasının, kamera arkasında bir nedeni var! 7

“Kadın’ın rejisine büyük alkış

Salı akşamı Kadın dizisi kalbime bir tornavida sokup çevirip durmuş gibi hissediyorum. Çünkü çarşamba sabahında da acı hala yerinde duruyordu. O kadar çok ağladım ki, gözümde bir damla yaş kalmadı.

Zaten sonunda da ağlamaktan bitap düşüp uyuyakalmışım. Ağlamak bir kıstas değil ama bu işte duygu anlatımının doğru olduğunu gösteriyor. Duygulara senaristin, oyuncunun ve yönetmenin doğru zamanda bastığını ve seyirciye geçtiğini gösteriyor. Sarp sonunda çocuklarına kavuştu. İşte o anda Nisan’ı canlandıran Kübra Süzgün o kadar gerçekti ki, zaten bizi kendimizden geçiren onun gözlerinde biriken yaşlar oldu. Bu işin senaryosuna ve oyunculuklarına diyecek bir şey yok ama bence en büyük övgüyü yönetmen Nadim Güç ve ekibi hak ediyor. Bu öyküye öylesine inanmışlar ki, dizinin her detayında bize gerçekliği sunmaya çalışıyorlar. Yönetmen tekniği gözümüze sokmuyor, kamerayı adeta gözümüz haline getirip duyguyu içimize işliyor. Herkesin emeğine sağlık, rejiye büyük alkış! Kadın bu sezonda çıtayı öyle yüksek bir yere koydu ki, aslında herkese “Duygu anlatmayı yapamayacaksanız dizi işine girmeyin” diyor.