Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma ve Muhteşem İkili için tahmin edilen olursa, geçmiş olsun!

Çarpışma ve Muhteşem İkili için tahmin edilen olursa, geçmiş olsun!

tarafından zk zk

Sezon çoktan başladı ama kimi diziler yeni yeni ekrana gelmeye başlayacak.

Kasım ayında iki yeni dizinin ekrana gelmesi bekleniyor. Uzun süredir tanıtımları dönen Kanal D’nin Muhteşem İkili ve Show TV’nin Çarpışma dizileri, Kasım’da ekranda olacak.

Muhteşem İkili’nin yayın günü kısa bir süre önce açıklanmıştı. Dizi, Perşembe akşamları yayınlanacak. Karşısında Atv’de Bir Zamanlar Çukurova, Star TV’de Avlu ve Fox TV’de Bizim Hikaye var. Reytingleri bu mücadelede şimdiden merak konusu.

Çarpışma ve Muhteşem İkili için tahmin edilen olursa, geçmiş olsun! 7

Ancak en büyük merak şu günlerde henüz yayın tarihi açıklanmayan Çarpışma ile ilgili!

Çarpışma’nın hangi gün yayınlanacağı büyük bir merakla bekleniyor. Eğer beklenildiği gibi Perşembe gününe gelirse ki o gün Show TV’de bir dizi yok ve konulabilir, her iki dizi için de hem birbirleriyle hem de diğer dizilerle çetin bir mücadele başlayabilir!

Temenniler karşı karşıya gelmemeleri üzerine. Çünkü her iki dizi de heyecanla bekleniyor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan da konuyla ilgili bakın ne söylüyor:

Merak ettiğim iki iş

Şu sıralar merakla başlamasını beklediğim iki iş var. Biri; İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in başrolünü oynadığı, Kanal D’de ekrana gelecek olan Muhteşem İkili, diğeri de Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz’ın başrolünü oynadığı, Show TV’de yayınlanacak olan Çarpışma. İkisi de polisiye… Biri aksiyon-komedi, diğeri aksiyon-dram. İkisinde de hikaye çok sağlam. Umarım karşı karşıya gelmezler.