Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu hayranlarına müjde!

Kadın dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu hayranlarına müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon süren Kadın dizisinde en dikkat çeken karakterlerden birisi de Ceyda olmuştu… Hayat kadını olan ve büyük bir dram hikayesi ile baş başa kalan Ceyda’nın hayata tutunması ve kendine yeni bir hayat kurma mücadelesini Gökçe Eyüboğlu çok başarılı şekilde canlandırmıştı.

Kadın dizisinde en dikkat çeken performanslardan birisine hayat veren Gökçe Eyüboğlu’nun yeni sezonda ne yapacağı merakla bekleniyordu… Şubat ayında final yapan Kadın dizisinden sonra ünlü oyuncudan müjdeli bir haber geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre performansı ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Netflix’in yeni dizisi Fatma’nın kadrosuna katıldı… Her ne kadar Netflix yerli projelerini şimdilik durdurmuş olsa da ileride neler yaşanacağı henüz bilinmiyor.

Gökçe Eyüboğlu’nun yeni bir dizide yeni bir karakter ile izleyicilerle buluşmasını çok arzu eden hayranları, özellikle televizyon projesi de bekliyor. Oyuncu, yeni bir tv dizisinde yer alacak mı, henüz bir bilgi yok. Ancak başrolü hak ettiği de kesin…