Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin izleyicilerinden Ceyda isyanı!

Kadın dizisinin izleyicilerinden Ceyda isyanı!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz
Fox TV’de Salı akşamları ekrana gelen Kadın dizisinde izleyenleri içini acıtan tek karakter Bahar değil!

Pavyonda şarkıcılık yaparak geçinmeye çalışan ve çocukluk aşkı Emre’den olan oğlu Arda’dan uzak acılı bir hayat süren Ceyda, ilk bölümlerde tavırlarıyla sevilmese de hayatıyla ilgili gerçekler ve iyi kalpliliği ortaya çıktıkça herkesin gönlünü fethetti.

Gökçe Eyüboğlu’nun hayat verdiği Ceyda karakteri oyuncunun kariyerinin de dönüm noktası olacak gibi görünüyor. Bu diziyle hatrı sayılır bir hayran kitlesi edinen oyuncuyu bu diziden sonra da ekranlarda sıkça görebiliriz.

Son haftalarda çocuğunun babası Emre ile yeniden karşılaşan ve hikayesi daha çok dikkat çekmeye başlayan Ceyda için izleyicilerin ise bir talebi var.

Kadın dizisinin izleyicilerinden Ceyda isyanı! 8

Parasızlık çeken ve zor bir hayat yaşayan Ceyda’nın özellikle Emre’ye karşı ezilmesine üzülen izleyiciler Ceyda’yı daha bakımlı ve güzel görmek istiyor.

Bu hafta yayınlanan bölümde; Emre, Ceyda’yı ‘İş kıyafetlerimle olmaz. Üstüm başım düzgün değil’ demesine rağmen arkadaşlarıyla tanıştırmak için partiye götürdü ama Ceyda’nın oradaki bakımlı kadınlar arasında üzülmesi izleyiciyi kızdırdı.

Dizinin ilk bölümünden bu yana sürekli aynı leoparlı taytı giyen ve bakımsız saçlarıyla dolaşan Ceyda’nın bu görüntüsü izleyiciyi artık iyice rahatsız etmeye başladı.

Ceyda’nın daha güzel görünüp kendisine güvenmesini isteyen izleyiciler bu konudaki düşüncelerini sosyal medyada sık sık dile getiriyor.

Kadın dizisinin izleyicilerinden Ceyda isyanı! 9