Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya, şu sıralar izleyiciyi çok şaşırtmakla meşgul!

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya, şu sıralar izleyiciyi çok şaşırtmakla meşgul!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’deki Kadın dizisinden sonra yıldızı parlayan Seray Kaya, her ne kadar dizinin ‘sevilmeyen’ karakteri Şirin’i oynasa da gerçek hayatında şirinlik abidesi çıktı!

Kimi zaman “Adı Şirin ama hiç şirin değil!” şeklinde dizideki karakterine söylenmedik laf kalmayan Seray Kaya, dizinin sezon arasında tatilin keyfini sürüyor.

Önce Karadeniz’in yaylalarına gidip sezonun stresini atan Seray Kaya, daha sonra Yunan adası olan Thassos’ta gönlünce eğlendi.

Tatil boyuncu keyifli anlarını sosyal medya hesabından da paylaşan Seray Kaya, Kadın dizisindeki Şirin karakterinden ne kadar farklı olduğunu da ortaya koyuyor.

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, şu sıralar izleyiciyi çok şaşırtmakla meşgul! 13

Başarılı performansıyla dizideki karaktere herkesin sinir olmasını sağlayan Kaya, tatilde verdiği pozlar, instagram hesabının Story bölümünden paylaştığı videolarla, takipçilerini de güldürüyor.

Kimi zaman dans eden, kimi zaman esprili anlarla takipçilerine paylaşımlar yapan Seray Kaya, sezon arasında, kendisine sinir olan izleyiciyi de bambaşka biri olduğuna inandırmış görünüyor!

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Genç oyuncuya takipçilerinden gelen mesajlardaki yorumlar bile değişti adeta!

İzleyenler, sezon boyunca Şirin yüzünden eleştirdikleri Kaya’ya bu kez sevgi mesajları iletmeye başladılar…

Bakın Seray Kaya neler paylaşmış;

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, şu sıralar izleyiciyi çok şaşırtmakla meşgul! 14 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, şu sıralar izleyiciyi çok şaşırtmakla meşgul! 15 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, şu sıralar izleyiciyi çok şaşırtmakla meşgul! 16 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, şu sıralar izleyiciyi çok şaşırtmakla meşgul! 17 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, şu sıralar izleyiciyi çok şaşırtmakla meşgul! 18 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, şu sıralar izleyiciyi çok şaşırtmakla meşgul! 19