Ana sayfa Dizi Haberleri Rabia Soytürk için Veda Mektubu dizisi unutulmaz projelerden birisi oldu!

Rabia Soytürk için Veda Mektubu dizisi unutulmaz projelerden birisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Veda Mektubu dizisiyle yeteneklerini bir kez daha kanıtlayan Rabia Soytürk, son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi haline geldi.

Özellikle Benim Adım Melek dizisindeki performansı ile çok dikkat çektikten sonra iyi bir kariyer yükselişi sergileyen oyuncu, şimdilerde geniş hayran kitlesine ulaşan bir isim haline geldi.

Eğlenceli kişiliği ile dikkat çeken Rabia Soytürk, Veda Mektubu dizisindeki Aslı karakterinde sergilediği başarılı performansı ile yaz döneminde de en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi olarak öne çıktı.

Veda Mektubu dizisi için son sahnelerin çekildiğini de anlatan oyuncu, final iddiasını da doğrulamış oldu. 24. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek olan dizinin setinde son günleri yaşadıklarını anlatan oyuncu, “24. bölüm final olacak. Çok güzel bir set geçirdik. Çok tatlıydı, ekip, yönetmen ve partnerim Emre (Kıvılcım)’ye çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Veda Mektubu’ndaki çekimlerin bitmesinin ardından tatil yapacağını ifade eden oyuncu, artık dinlenmek istediğini belirtti.

Yurt içinde tatil yaptıktan sonra yurt dışında yabancı dil için eğitim alacağını anlatan ünlü oyuncu, kendisini geliştirmeyi sürdüreceğini ifade etti.