Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin yeni sezon tanıtımını resmen topa tuttular! İzleyici isyan etti!

Kadın dizisinin yeni sezon tanıtımını resmen topa tuttular! İzleyici isyan etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi, yeni sezon tanıtımını geç verdi ve beklenen tanıtım da gelmeyince izleyici sosyal medyadan adeta isyan bayrağını kaldırdı!

Geçtiğimiz sezonun en beğenilen, parmakla gösterilen, sektöre adeta yeni bir yön çizen işlerinden birisi olmuştu Kadın dizisi.

Ancak sezon sonuna doğru Sarp ve Bahar’ın bir türlü karşılaşmamaları, araya mafyanın girmesi, tesadüflere karşın bin bir türlü engellemeler derken izleyicinin iyice sinirleri zıpladı.

Üstüne üstlük sezon finalinde Bahar ve Sarp’ın karşılaşması beklenirken Doruk’un Sarp’ı görmesini de beklentileriyle orantılı bulmayan izleyici isyan etmişti.

Sezon finalinden hiç mutlu olmayan izleyici, yeni sezonda dizinin toparlayacağı umuduyla büyük bir bekleyiş içinde.

Kadın dizisi, hayata dokunan, gerçekçi yanıyla izleyiciyi kendisine çekti.

 

Hayatın içinden pek çok gerçeği ekran başındaki izleyici ile buluşturan, bir kadının iki çocuğuyla hayat mücadelesinde yaşadıklarını kendi yaşamlarıyla da özdeşleştiren pek çok izleyici, diziyi sahiplendi.

Oyuncuların performanslarıyla üst noktalara taşıdıkları dizinin senaryosu ise sezon sonuna doğru fireler vermeye başladı.

Kadın dizisinin yeni sezon tanıtımını resmen topa tuttular! İzleyici isyan etti! 7

Sezon finaliyle üstüne tuz biber ekilince izleyenlerin de eleştirileri artmıştı.

Yeni sezon çekimleri bir türlü başlamayan, tanıtımları gelmeyen dizinin takipçileri sosyal medyadan ‘Hadi artık başlasın, tanıtım gelsin’ yorumları yapmaktan bıktılar.

Sonunda dün akşam yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Sarp, elinde kürekle mezarlığa girmiş ve Bahar ve çocuklarının mezarları olduğu söylenen yeri kazmaya çalışıyordu.

Diziden yaz boyunca hiç bir haber alamayan, yeni sezonla ilgili hiç bir gelişmenin bilgisine ulaşamayan, çekimlerinin geç başlaması yüzünden iyice gerilen izleyici, bu tanıtımdan hiç tatmin olmadı!

 

Sosyal medyada eleştirilerin arkası kesilmiyor!

Sezona Kadın dizisine küskün giren izleyici, yeni bir tanıtım daha bekliyor!

İşte yeni sezon tanıtımı:

Çekimlerin bu kadar geç başlamasının nedenleri izleyiciye bir şekilde ulaştırılsaydı, yaşanan bir takım aksilikler varsa bilgi alınabilseydi, izleyici anlama noktasına gidecekti ama hiç bir bilgi alınamayınca ortaya çıkan bu tanıtım da izleyiciyi tatmin etmedi.

Bahar-Arif ve çocukları görmek isteyen izleyici, zaten koca sezon boyunca bir türlü anlayamadığı Sarp’ı mezar kazarken görünce bu durumdan hiç de hoşnut olmadı!

Genele bakılınca, Sarp’ın gerekçelerinin geçtiğimiz sezon açıklanmaması, izleyicide Sarp’a karşı bir tepki oluştuğunu gösteriyor. Hala “o kadınla neden evlendi, zengin bir hayat sürüyor, neden kaçtı, neden dönüp aramadı?” gibi sorulara yanıt bulamayan izleyici, Sarp’ı suçluyor ve Arif’i sahipleniyor.

Bakın izleyenler sosyal medyada Kadın dizisinin yeni tanıtımına nasıl tepkiler veriyorlar: