Ana sayfa Sosyal Medya Leyla’nın derin acısı Bambaşka Biri dizisinde Hande Erçel için de büyük bir sınav olacak

Leyla’nın derin acısı Bambaşka Biri dizisinde Hande Erçel için de büyük bir sınav olacak

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bambaşka Biri dizisi, yurt dışında geniş bir izleyici kitlesini etkilemeye devam ederken, dizinin farklı ülkelerden yayıncılar tarafından satın alınması ile moraller de artıyor.

Burak Deniz ve Hande Erçel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi ilk bölümlerde iyi reytingler elde ederken, son haftalarda düşmekte olan oranlar biraz can sıkıcı olmuştu.

Ancak Cannes’ta düzenlenen Mipcom içerik fuarında en gözde Türk dizilerinin başında yer alarak büyük bir tanıtım fırsatı elde eden Bambaşka Biri dizisi, yabancı basın tarafından da haberlere konu edilerek öne çıkmaya devam ediyor.

Dizinin hikayesinde savcı Leyla olarak izlemekte olduğumuz Hande Erçel için de yeni ve önemli bir fırsat çıktı. İlk başlarda oyunculuk performansı ile sosyal medyada ciddi bir eleştiri fırtınasının ortasında kalan Hande Erçel, Leyla karakterinin dram yüklü hikayesi ile iyi bir fırsat elde etti.

Dram rollerinde iyi performanslar gösterdiği bilinen oyuncu, 6 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak olan 9. yeni bölümde izleyicilerin yüreğini etkileyecek sahnelerle geliyor.

Leyla karakteri, bir cinayete kurban giden babasının acısını yaşarken Hande Erçel için de bu duygu yüklü anlar bir oyunculuk sınavı olarak görülecektir.

Leyla'nın derin acısı Bambaşka Biri dizisinde Hande Erçel için de büyük bir sınav olacak 7

Peki Bambaşka Biri dizisinin 9. yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Babasını bir cinayete kaybeden Leyla’nın kabusu gerçek olmuştur. Hayatının en derin acısını yaşarken bile kimsenin nasihatlarına kulak vermez ve Ekrem’in katillerinin peşine düşer. Leyla için elinden geleni yapan Kenan ise ailesinin aklından geçenlerden habersizdir.

Tüm deliller Ekrem’in katilinin Doğan olduğunu gösterince İdris ilk kez Turan ve Nevin’le aynı saftadır. Ekrem’i öldürmediğini kanıtlamaya kararlı olan Doğan, hayatta güvendiği tek kişiyi karşısında bulur. Leyla karşısında hissettikleri suçluluğa daha fazla dayanamayan Nevin ve Turan ise büyük bir kararın eşiğine gelirler.

Şahinde eşinin yasını tutarken Nuray evde üstünlüğü ele geçirme hamlesi yapar. Babasını kaybetmenin üstüne iyice duygusallaşan Tahir, davetsiz bir şekilde Yasemin’in kapısına dayanır. Ancak kötü bir zamanda Yasemin’in kapısını çalan tek kişi o olmayacaktır.

Elif tekrar tuzağa düşürüldüğünde, Leyla’dan aldığı umutla hayata tutunur. Elif’in cesareti sayesinde açığa çıkmaya başlayan çete bu sefer hedef tahtasına Leyla’yı koyar.