Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın ve Mahkum dizileriyle kariyerinde adım adım tırmanan Seray Kaya başrolü kaptı!

Kadın ve Mahkum dizileriyle kariyerinde adım adım tırmanan Seray Kaya başrolü kaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seray Kaya son dönemin dikkat çeken oyuncularından biri. Kadın ve ardından Mahkum dizilerinde gösterdiği performanslar sayesinde kariyerinde adım adım ilerleyen Kaya yeni projesinde hak ettiği gibi başrolü kaptı.

Başarılı oyuncu Seray Kaya, başrolünde Özge Özpirinçci’nin yer aldığı Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Hırslı ve kötü bir karakter olan Şirin, hem üvey kardeşi Bahar’a hem de ailesine kök söktürmüştü.

Seray Kaya, Kadın dizisinin ardından bir süre Kuruluş Osman dizisinde rol aldı. Daha sonra da Fox TV’nin iddialı dizisi Mahkum’a transfer oldu. Seray Kaya, reytinglerde büyük başarı yakalayan Mahkum’da Avukat Cemre Uysal karakteriyle performansının zirvesine ulaştı. Ancak Cemre’nin karakterinin görev süresi dolunca Seray Kaya Mahkum’dan ayrıldı.

Kadın ve Mahkum dizileriyle kariyerinde adım adım tırmanan Seray Kaya başrolü kaptı! 7

Başarılı oyuncu için şimdi bugüne kadar gösterdiği başarıların meyvesini yeme zamanı. Seray Kaya, yeni projesi Küçük Bir Günışığı’nda hak ettiği başrolü kaptı. ATV ekranında izleyiciyle buluşacak olan Küçük Bir Günışığı’nın yapımcılığını NGM Medya üstleniyor.

Yeni dizinin yönetmenliğini ise Netflix’te büyük başarı elde eden Aşk Taktikleri filminin yönetmeni Emre Kabakuşak üstleniyor. Hikaye ve senaryosu Özgür Evren Heptürk’e ait. Seray Kaya, yeni projesinde güçlü bir kadın dramı ile ekrana dönüş yapacak.

Oyuncu seçimlerinin devam ettiği dizinin ATV’de Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Çekimlerin ise Temmuz veya Ağustos ayında başlaması planlanıyor. Yeni dizi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor.