Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da 5. sezonu deviren Eda Ece 6. sezona bomba gibi girecek!

Yasak Elma’da 5. sezonu deviren Eda Ece 6. sezona bomba gibi girecek!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en uzun soluklu dizisi Yasak Elma’da 5. sezonun da sonuna gelindi. Dizide 5 sezon boyunca kimler rol almadı ki!

Onur Tuna’dan Sevda Erginci’ye, Talat Bulut’tan Nesrin Cavadzade’ye, Nilperi Şahinkaya’dan Şafak Pekdemir’e pek çok ünlü oyuncu Yasak Elma setinden rüzgar gibi geldi geçti!

Eda Ece ise Yasak Elma ilk başladığı günden itibaren ‘Yıldız’ karakteriyle adeta fenomen oldu. Dizi Eylül ayında 6. sezonu ile ekranlardaki yerini alacak. Kadroya pek çok yeni oyuncu katılacak gibi görünüyor ancak şu an için kesinleşen bir isim yok.

Berk Oktay’ın veda ettiği dizide Eda Ece yeni sezonda da hayranlarının karşısında olacak. Oyuncu, instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına,”5.sezonu da devirdin Yıldız’ım!!!” yazdı.

Yasak Elma'da 5. sezonu deviren Eda Ece 6. sezona bomba gibi girecek! 7

Hayranları oyuncuya, ‘Güzelce dinlen’ şeklinde yorumlarda bulundular. Yorumlardan da anlaşılıyorki Yasak Elma izleyicisi yeni sezonda da ekranlarda bomba gibi bir ‘Yıldız’ görmeyi istiyor.

Eda Ece’nin ‘Yıldız’ karakterinde devam edeceği projenin yeni döneminde ‘Kumru’ karakteriyle Biran Damla Yılmaz’ın da yer alması bekleniyor.

Berk Oktay’ın zaten devam etmeyeceği bilinirken, Şevval Sam’ın durumu ise merak konusu. Dizinin en başından itibaren Yasak Elma’da ‘Ender’ karakterine hayat veren oyuncunun yeni sezonda olmayacağı iddiaları gündemden düşmüyor.