Ana sayfa Sosyal Medya Kadına şiddet eleştirileri Hudutsuz Sevda dizisinin reytinglerine olumlu yansıdı!

Kadına şiddet eleştirileri Hudutsuz Sevda dizisinin reytinglerine olumlu yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle geçen hafta buluşan Hudutsuz Sevda dizisi perşembe akşamlarının yeni alternatif yapımı olarak öne çıkmaya başladı. İlk bölümde kadına şiddet görüntüleri üzerinden yoğun bir eleştiri bombardımanına tutulan dizi için, sosyal medyada çok sert yorumlar yapıldı.

Dizide bir adamın bir kadına şiddet uyguladığı görüntülere yapılan itirazlar sosyal medyada geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan konularından birisiydi. Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümde elde ettiği reytingler de pek tatmin edici olmamıştı.

Fox TV ve yapımcı Medyapım için ikinci bölümün sonuçları çok merak edildi. Kadına şiddet eleştirilerinin diziye olumlu mu olumsuz mu yansıyacağı konusu netleşti. Hudutsuz Sevda dizisi reytinglerini artırdı ve gün birincisi oldu. Yani yoğun şekilde yapılan kadına şiddet eleştirileri diziye ikinci bölümde yepyeni izleyici kitlesi kazandırdı.

Yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi “Hudutsuz Sevda” perşembe akşamı günün en çok izlenen dizisi olarak herkesi şaşkına çevirdi.

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan dizi, tüm kişiler kategorisinde 5’e yaklaşan reytingleri ile birincilik elde etti. Dizinin ABC1 kategorisinde günü ikinci olarak tamamladığını ve reytinglerinin 5’e çok yaklaştığını belirtelim. AB grubunda ise Hudutsuz Sevda dizisi günü altıncı olarak tamamladı.

Kadına şiddet eleştirileri altında yoğun bir sosyal medya kampanyasının ortasında kalmasına rağmen dizinin ikinci bölümde reytinglerini artırarak hem de birincilik elde etmesi dikkat çeken bir detay oldu.

Hudutsuz Sevda’da küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim karakterinin 20 yıl sonra memleketine geri dönmesini ve burada yaşanan intikam hikayesini konu alıyor.