Ana sayfa Dizi Fragmanları Bambaşka Biri dizisi 4. yeni bölümde Leyla ve Kenan’ın gizemli keşfi

Bambaşka Biri dizisi 4. yeni bölümde Leyla ve Kenan’ın gizemli keşfi

tarafından ker_def

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri isimli Fox TV dizisinin ilk 3 bölümü elde ettiği iyi reytingler ve sosyal medya gücü ile dikkatleri çekti. Dizinin 4. yeni bölümü de pazartesi akşamı izleyicileri heyecanlandıracak olaylarla dolu olacak. İşte dördüncü yeni bölümden detaylar:

İrfan son anda susturulsa da bazı acımasızlıklar karşısında sessiz kalamayanlar olacaktır. Leyla, tekerine çomak sokanın kendi babası olduğundan habersiz, cinayetlerin altında yatan gerçeği çıkarmak için 7 Eylül 1995 tarihinin peşine düşer. Bu yolda Kenan’la birlikte yürümek zorunda kalan Leyla, Kenan’ın daha önce görmediği bir yüzüyle karşılaşır.

Ekrem, Doğan’ın radarına yakalandığından habersizdir. Üzerindeki baskı arttıkça bulaştığı işler de bir o kadar derinleşecektir. Ekrem eşinden biraz empati beklediği anda acımasızlıkla karşılaşırken, Turan kendi karısının endişesiyle boğuşmaktan yorulur. Üstelik artık Turan’ın, oğlunun hapse düşmesinden daha büyük endişeleri vardır. Kenan’ı sadece emniyetten değil, çok daha tehlikeli taraflardan da korumak zorunda kalacaktır.

Çocuklarını gerçeklerden korumak için uğraşan Ekrem, kendisini bekleyen tehlikeyi fark etmediğinde sonuçları ağır olur. Kenan ise bastırdığı bazı acıları ilk defa hissedecektir. Bu anlarda yanı başında duran Leyla olur.

Gerçeklerin ne kadar üstü örtülü olduğunu anladıklarında, Kenan aradıkları cevaplara ulaşmak için alışılmadık bir yola başvuracaktır.

Bambaşka Biri’nin yeni bölümünde Leyla ve Kenan bu gizemli tarihte ne yaşandığına dair önemli bir keşifte bulunacaklar. Olayın sorumluları hala gizemini korusa da aradıkları suçlular sandıklarından yakındır…