Ana sayfa TV Programları Kadınlar da evlilik teklifi yapar! Yaparsın Aşkım 94. Bölüm

Kadınlar da evlilik teklifi yapar! Yaparsın Aşkım 94. Bölüm

tarafından ker_def

Yaparsın Aşkım yarışması 94. bölümüyle Cumartesi akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. İlker Ayrık erkek yarışmacıların dertlerini dinledi! Başlıktaki konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 94. bölümüyle 8 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne oldu.. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girişti. “KUZU ÇEVİRME” adlı oyunda yarışmacılar beşgen şeklindeki platformda sürünerek, iki turu eşlerinin tahminine en yakın sürede tamamlamak için yarıştı.“SÜRÜNGEN” adlı oyunda ise yarışmacılar için rekabet etti.

HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER, DÖRT TEKER BİR ARABA EDER!

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren bir bölümle ekrana geldi.