Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu ortak, Neslihan Atagül başrol! Gecenin Ucunda dizisi Star’ı ihya edecek!

Kadir Doğulu ortak, Neslihan Atagül başrol! Gecenin Ucunda dizisi Star’ı ihya edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – TMC Film tarafından hazırlıkları devam eden Gecenin Ucunda isimli yeni dizi, Eylül ayında izleyicilerle buluşacak. 2022-2023 sezonu için hazırlanmakta olan dizinin başrolünde Neslihan Atagül bulunuyor… Peride Celal’ın aynı isimli kitabından uyarlanan yeni dizide Neslihan Atagül’ü Macide karakterinde izleyeceksiniz.

Sefirin Kızı’ndan 1,5 yıl sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapacak olan oyuncu, ayrı bir mutluluk daha yaşıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bu dizinin yapımcılarından birisi de Alim Yapım isimli şirket oldu. Alim Yapım’ın sahibi kim mi, tabii ki Kadir Doğulu’dan başkası değil.

Kadir Doğulu, çeşitli müzik projelerine imza attığı Alim Yapım ile karısının yeni dizisinin yapımcılarından birisi oldu. Böylelikle iki ünlü isim Gecenin Ucunda isimli yeni Star TV dizisinde bir araya gelerek bir ilki gerçekleştirdi.

Çok etkileyici bir kadın hikayesi izleyeceksiniz. Başar Başaran ve Emre Özdur senaryoyu titizlikle hazırladı. Kadın hikayesi arayanlar için Gecenin Ucunda önemli bir fırsat olacak. Neslihan Atagül’ün dizide kimlerle partnerlik yapacağı ve dizinin oyuncu kadrosunun nasıl şekilleneceği de şimdiden merak konusu oldu.

Gecenin Ucunda romanı 1963 yılında yayımlanmıştı. Kitabın dizi uyarlaması ise günümüzde geçecek ama 1960’lı yılların da izini taşıması bekleniyor.

Romanın kahramanı Macide, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak isteyen birisi. Bu çabasında başarılı olabilecek mi? Yazar Peride Celal, bu konuda kuşkulu bir mesaj veriyor… Gecenin Ucunda, büyük bir aşk romanı aynı zamanda. Peride Celal kitabın tanıtımında şöyle diyor: “Bana kalırsa, bu roman yazdığım en güzel aşk romanıdır.”

Neslihan Atagül ekrana hem güçlü bir kadın kahraman hem de büyük bir aşk hikayesinin kahramanı olarak dönüş yapmaya hazırlanıyor. Dizi hayranları da Gecenin Ucunda’dan gelecek yeni bilgileri sabırsızlıkla bekliyor.