Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bizim Hikaye ve Kırmızı Oda’nın senaristinden Disney Plus’a çok etkileyici yeni dizi!

Bizim Hikaye ve Kırmızı Oda’nın senaristinden Disney Plus’a çok etkileyici yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital diziler konusunda yeni gelişmeler üst üste geliyor… Disney Plus platformu için hazırlanan yeni dizi Gri’nin senaristi Banu Kiremitçi Bozkurt oldu… Senaristin daha önceki projelerine bakanlar yine iyi bir işin çıkacağını düşünüyor.

İlişki Durumu Karışık, Bizim Hikaye, Kızım, Hekimoğlu dizisinin 14 bölümü ile Kırmızı Oda dizisinin senaristi Banu Kiremitçi Bozkurt olmuştu. Böyle iddialı dizilerle milyonları etkileyen senarist şimdi de Gri isimli bir projeyi hazırlıyor.

OGM Pictures tarafından titiz bir çalışmanın ürünü olan Gri dizisi Disney Plus platformunda yayınlanacak. Başrol için düşünülen ve teklif yapılan isim ise Kenan İmirzalıoğlu oldu. En son 2020 yılında Alef isimli dizi için sete çıkan oyuncu, 2 yıl aradan sonra yeniden setlere Gri ile dönebilir.

Kenan İmirzalıoğlu’nun projeye sıcak baktığı belirtilirken, hikayede kendi ismiyle yer alacak olması da merakı artıran bir unsur.

Gri dizisinin yönetmeni ise Muhteşem Yüzyıl’ı da yöneten Taylan Biraderler oldu… İzlenme rekorları kıran dizilerin senaristi Banu Kiremitçi Bozkurt’un hikayeye derinlik katan yönü, anlaşılan Kenan İmirzalıoğlu’nu da etkiledi. Oyuncu uzun süredir gelen teklifleri değerlendirmezken, Gri isimli dizinin hikayesini beğendi ve projede bulunma ihtimali de çok yüksek olarak ifade ediliyor.