Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu, şafak vakti nereye gidiyor? Yeni imajı dikkat çekti…

Kadir Doğulu, şafak vakti nereye gidiyor? Yeni imajı dikkat çekti…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu, son olarak TRT1 ekranında yayınlanan Vuslat dizisiyle ekranlara gelmişti. Şubat ayında final yapan dizinin ardından oyuncu, herhangi bir projede yer almadı. Hayranları yeni sezonda ondan gelecek sürprizi dört gözle beklemekte.

Eşi Neslihan Atagül ise Star TV’nin dizisi Sefirin Kızı’nda oynuyor. Mutlu evlilikleri ile dikkatleri çeken çift, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin markajında olan iki isim. Karantina döneminde Bodrum’daki evlerinde vakit geçiren ünlü oyuncu, müzisyen Serdar Coşgun ile de yaptığı müzik çalışmaları ile dikkatleri çekmişti.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde de mahalle ortasında komşularıyla buluştu ve birlikte yemek yedikten sonra Erik Dalı eşliğinde oynamıştı. O anlarda kayıtta olan Neslihan Atagül de kahkahalarıyla bu olayı kameraya almış ve sosyal medyadan paylaşmıştı.

Kadir Doğulu’nun şu sıralar bir projesinin olmamasının yanı sıra imajının da değişmeye başladığı görülüyor. Oyuncunun son yaptığı paylaşımda saçlarının uzadığı ve farklı bir imaj verdiği görülmekte. Yeni bir proje için mi Kadir Doğulu saçını uzatıyor, yoksa projesinin olmamasının verdiği bir rahatlık mı bilinmiyor…

Ancak oyuncunun arabasının içinde çektiği fotoğrafını sabahın erken saatlerinde çektiğini belirtmesi ve şafak vakti yola çıktığını da anlatan ifadeler kullanması, nereye gittiği konusunda merakları cezbetti!

Şimdi hayranları, oyuncunun yeni bir proje için mi yollara düştüğünü merakta! Bakalım ne çıkacak bu durumun altından?

İşte Kadir Doğulu’nun paylaşımı:

Erken saat #tbt si ((: #şafakvakti #yol #güzelgün

Kadir Doğulu, şafak vakti nereye gidiyor? Yeni imajı dikkat çekti... 7